FReNs iN KaKi JaLaN

Tuesday, December 21, 2010

GoOD BYe 2010 : FeBuaRi MooD aKu SuKa KoLuMPo, GaTHeRiNG DaN 'TReNeNG'

HaRi WiLaYaH! JoM MeRaYaU Ke KL!

Selamat Menyambut Hari Wilayah... Owh tempat lahir ku :) (sebab tu teman ni Perak celup! Entah macam man teman soghang je yang sesat lahir di luar kawasan, aishh!).


Kuala Lumpur dengan sambutan Hari Wilayah pada 1 Febuari

Jom kita RoNDa KL

HoP oN HoP OFF DeNGaN eNCHeK JaNGGeL

Macam mana? Boleh 'cara' ke Taman Burung Kuala Lumpur ni? Best!
Putrajaya Night Run 2010, the first night marathon held here and it was in Putrajaya! Owhhh i am so proud to be one of da crowd... Heh, crowd? Hoyeahhhhhh, bukan crowd yang datang tengok tapi salah seorang yang berlari! Yeahhhh i'm in da history! KJ bersama 8000 peserta berlari di marathon malam yang pertama! Mak aiiii bukan main emosi lagi heh! Hehehe...

Tuaian dari penampilan pertama dalam acara 'lari-berlari' nie!!! SUKA!!!

Trip Bukit Tabur yang terletak di kawasan Ulu Klang, trip adhoc... Bermula dengan satu pesanan ringkas "Cik Mas, takde aktiviti ke minggu nih?". Entah siapalah yang 'gatal' tangan hantar pesanan tu? Harap tak menyesal! Ahahahaha....

Jom saper nak pi, boleh roger dengan KJ :)

PeRTaNDiNGaN MaKaN LiMaU MaNDaRiN

Walla, ni pertandingan yang tak terjangka yang KJ dan kengkawan boleh terjebak! Dek sebab lapar dan merasakan punya keupayaan untuk makan, maka enchek Mahmud dan Janggel bersetuju untuk masuk bertanding. KJ?? Hahaha of course - kena paksa! Wakakaka... Che Kay sila ambil gambar kami ya!

Keputusan pertandingan : Mud tempat ke 3, KJ dan Janggel tempat saguhati. YiPPiE!

CaLL FoR 'OMBaK LaMa' Di SeOuL GaRDeN

Makan malam dengan geng 'Ombak Lama' Jaja, Chin dan Mahmud. Sejak Jaja pindah kerja dan rumah di tengah-tengah bandaraya Kuala Lumpur dan kandungan yang makin besar, susah betul nak jumpa. Chin pulak, entah kenapa hilang terus dari kolam. Lama KJ tak jumpa dengan dia, ke sebab KJ yang dah lama hilang dari kolam tu erk?! Muahaha... Best jumpa balik dan best betul makanan kat Seoul Garden ni! I LIKE!!!!

Catatan:

Bulan ni jadual penuh dengan 'treneng' dan tak banyak pi 'merayau' sebab selepas je Putrajaya Night Marathon, dah ada yang gatai pi daftar untuk masuk Kenyir International Triathlon pulak!!! Gila tak???

Post a Comment