FReNs iN KaKi JaLaN

Thursday, December 30, 2010

GoOD BYe 2010 : DiSeMBeR (MooD LePaS BeBaS!!!! Hahaha)

Dah akhir tahun... Hari nie belum 31 Disember lagi, tapi tak kisahlarr nak tulis entri gudbye hari nie jugak. Nak habaq mai, hari ini genap 5 bulan 15 hari chek ada kat pekan baru chek nie... Bulan ni bos chek da masuk kerja... Bahagia rasa hati sebab rasa lepas tanggungjawab yang besar kat pejabat ini.. Boleh lar nak tumpu kat kerja chek aja. Hahaha giler suka!

TaiPiNG (HoHO... I'm so in love with Taiping!)

Bulan ni dua kali chek pi Taiping. Sekali chek pi untuk mesorat, sekali lagi sebab kengkawan chek nak sangat pi sana... Best oooo, nanti chek kongsi tempat yang chek pi dan gambaq-gambaq yang chek ambil kat sana... Sabaq naaaa....

Best layan jiwa kat tempat ni... "Pakcik. Pakcik. Pakcik!"

Taiping, nyaman!

Jom, kita pi makan mee udang kat Kuala Sepetang! Yummy!

JoM BeRCiNTa DeNGan BuLaN

Malam hati tersenyum melihat bulan ;)

TeaTeR KaNak-KaNaK SiTi Di ALaM FaNTasi

SDAF memang sangat best okay!!!

ADiK KJ PuLaK BeRTuNaNG

Lepas sepupu KJ bertunang, kali nie adik KJ pula yang bertunang... Cam nervous pula ya cam KJ yang dah bertunang sebelum nie... Seronok mak KJ bakal dapat menantu... KJ cuma mampu Ngeeee

Catatan 2010 : Ermmm rupanya banyak entri blog yang KJ nak tulis tertinggal dan bakal menjadi ceritera purbakala... Aternyer nak buat cammana, dah tak cukup-cukup masa KJ nak kejar... Eh, lupa laks nak masuk entri pi tengok Malaysia menang piala Suzuki malam tadi... Halal jer larrr erk! Selamat tahun baru untuk semua, semoga tahun depan lebih baik dan barakah...


[ppst.psst... : kita nak jumpa bila pula lepas ni??? Tahun depan lar erk!!! Hehehehe... Selamat bercuti... Sesape yang nak pandu jauh, berhati-hati ya di jalan raya... :D]

Post a Comment