FReNs iN KaKi JaLaN

Thursday, December 30, 2010

TaHNiaH sKuaD HaRiMaU MaLaYa!!!

Ishkkk macam mana boleh sesat pi Stadium Indera Mulia malam tadi pun chek tak tau (hahaha berlakon je tu!). Petang semalam, chek pi Perak Food Fest yang depa buat kat stadium ni. Hajat hati nak pi tengok lar apa yang di'fest'kan, kot best boleh masuk kat KaKi JaLaN nih. Lepas tu, hajat yang kedua mestilah nak tapau makanan untuk dimakan masa tengok perlawanan bola Skuad Harimau Malaya dengan Garuda kat rumah nanti... Aishhhh, tengok Malaysia maen best, terus roger 'kolik' chek "Weh Intan, jom pi stadium. Depa maintain best, memang komperem kita menang nih! Jom!" Maka, beradalah chek kat stadium menonton bersama penyokong-penyokong Malaysia yang lain.... Tak sampai 5 minit chek sampai, "YEAYYYYY GOALLLLLLLLLL!!!!!!"

Tahniah! Tahniah!!!! Huuuuu Best!!!!! Esok cuti umum rai kemenangan pulak! Huuuuuu dua kali Best!!!!!! Hahahahaha.... [mari kita buat perancangan nak wat pe esok!]

Lokasi kejadian, malam tadi (erk? apa yang jadi?)

tumpuan. tumpuan.

Ada sedikit kekeliruan, pertandingan karaoke ke, tengok bola???

Sambil menggoreng sambil tengok bola kat layar besar. Apa yang dicebikkan pun tak tau... Rileks ler...

Ni sah berdebar-debar nih... Ke tengah jampi nih??? hahaaha (memain je erk!)

Yeayyyyyyyy!!!!! "Malaysia?" "Boleh!!!" "Malaysia?" "Boleh!!!"

MB pun ada rupanya!

Ye. Ye... Sila kongsikan kegembiraan anda!

Wow, bukan setakat baju kuning tapi siap print Malaysia lagi!!! Hebat!!! Bersama mu Malaysia!

Ops!? Malaysia - Chelsea???? <-tengok topi. Konpius!

Adeiiiii, ni anak siapa pulak ni??? Sah parent sibuk layan bola ni sampai tak perasan anak dah lepas ke mana...


:: NeGaRa Ku :: INiLaH BaRisaN KiTa :: OLe. OLe. OLe :: STaNDiNG iN THe EYeS oF THe WoRLD :: MaLaYsia SaTU :: We aRe THe CHaMPioN ::

SkuaD HaRimaU MaLaYa, TaHNiaH! TaHNiaH! TaHNiaH!!!! [alamak, takde butang 'like' pula kat sini! hehehe]

Post a Comment