FReNs iN KaKi JaLaN

Thursday, December 16, 2010

PaNGKoR : RoNDa LaGi (TeLuK DaLAM dan Foo LiN KoNG)

Jom sambung ronda... Tak sabar nak ngabeskan blog Pangkor nih! Hahaha...

Foo Lin Kong

Temple ni antara tempat yang menarik kat Pangkor ni. Kalau nak tahu, dekat atas bukit belakang temple inilah ada miniature Tembok Besar China... Hari tu, memang tak sempat nak naik sebab nak kena mendaki... Den ponah naik nak posing-posing kat atas tu boleh larr.... Kat kawasan keliling temple ni pun ada taman kecil yang cantik.

Lapangan Terbang, Pangkor
Kalau tak pusing pulau ni, memang tak akan tahu kat pulau ni ada lapangan terbang! Kebetulan nasib kami baik ada pula 4 buah helikopter dan pilot etc bincang-bincang kat tepi heli tu... Dek lama sangat menunggu, maka kami pun meneruskan perjalanan.

Pantai Teluk Dalam

Haiiii ada pantai cantik! Seronoknya posing tak ingat dunia lagi! Ekekeeke.... Saya suka!



Posing di pintu gerbang.

Ni temple Foo Lin Kong, miniature Tembok Besar China kat atas bukit
Eh, posing lagi!
Dah sampai lapangan terbang!

Ni berangan ke????

ada gaya tak???

mamarazi, hwa3x

Antara laluan yang dilalui

Wuuuuuuu sambung ronda!

Mak aiiii cantiknya tempat!

"Korang! Korang! Nampak tak????"

Cantik. Cantik.

Ambil gambar dulu!
Subjek tambahan! Hahahaha
Pas ni jom kita balik untuk check out dan kembali ke Lumut :) *wiNK*

Post a Comment