FReNs iN KaKi JaLaN

Wednesday, March 10, 2010

2nd PuTRaJaYa INTeRNaTioNaL HoT AiR BaLLooN FieST - seSaK LaGi LaR PuTRaJaYa... Huuu



Dia mai lagi dahhhh.... Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta.... Waduh... sesak! Sesak lagi Putrajaya nih! Ekekeeke.... Marah ke? Errrr... dak... dak.... Den suka orang datang berjalan-jalan macam Den ni haaa... Kalau boleh Den memang nak semua orang jadi KaKi JaLaN macam Den ni haaa... Baru best tukar-tukar cerita, gambar dan semua yang seangkatan dengannya. Den suka juga jadi pemandu pelancong kat Malaysia nih, yeahhhhh proud to be Malaysian... * wiNK * :)
Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta akan diadakan pada 18-21 March 2010 yakni minggu hadapan. Datang Putrajaya ramai-ramai, jom! Sebelum tu, jangan lupa tengok time table diorang terbangkan belon panas tu pukul berapa, kalau tak, korang tengok saja larrr gerai-gerai kat tapak fiesta dan terlepas tengok ruang udara di Putrajaya ni dipenuhi belon! Ermmm cantik!!
Nak tengok yang Den pergi tahun lepas, klik sini.
Maklumat lanjut fiesta, klik sini.

Jumpa korang kat sana. JoM!! :D

[nak tengok lagi banyak belon dan sudah tentu menunggu belon-belon baru!]
Post a Comment