FReNs iN KaKi JaLaN

Monday, March 23, 2009

KaKi JaLaN Di HoT AiR BaLLooNS FiesTa

Hehe... terlebih dahulu Den nak mintak maaf pada seorang teman... Katanya Cik Mas macam dah lama tak buat blog... Asyik wat iklan orang sahaja!!! Jawab ku, "Kurang kesempatan. Dan apa jua yang saya masukkan di sini, adalah apa yang saya ingin kongsikan supaya semua atau sesiapa sahaja yang singgah di blog ini dapat turut serta dengan apa yang akan saya buat... Kaki Jalan kena promote jugak tempat yang Kaki Jalan nak pergi *wiNK*
Orait.... pasal International Hot Balloons Fiesta yang tamat semalam, ermmm... sesak jadi Putrajaya nih!!! Meriah dan Kaki Jalan berjalan ke sana, ingat ada dalam 2 kali... Ahahaha... sebab nak amek gambar... Kaki Jalan dengar ada yang kata best. Ada yang kata bosan. Jadi Kaki Jalan pun tanya pada si Bosan, "Datang pukul berapa?" "Owhhhh... Padanlah! Sepatutnya datang masa belon naik, baru best!! Kenapa datang tak tengok acara?" "Ermmmmm" "Tak dapek Den nak nolong!"
Anyway, kat sini, Kaki Jalan kongsikan sikit gambar-gambar yang sempat diambil. Enjoy!



* Catatan : Ada perkara cantik dan kurang keperluan belon panas ini. Sebab apa??
Post a Comment