FReNs iN KaKi JaLaN

Sunday, February 1, 2009

RoYaL BeLuM STaTe PaRK, PeRaK (DaY 3)

Pos kawalan Jabatan Perhutanan tempat kami menumpang kasih... Kebetulan tak dapat tapak khemah dan this post seem to be tak ada orang malam nie... Aii rezeki dapat tempat elok...

Pemandangan waktu pagi di tapak kem. Jambatan ini yang memisahkan untuk masuk ke Royal Belum... Perlu permit lain untuk masuk ke kawasan ini.

Pemandangan di balik jambatan.
Ngeh ngeh.... ini kelah Den.... Apa menu kita nanti???

Erm..... agak-agak kalau cium ikan nie boleh tukar jadi putera raja tak???

Bukh siang ikan :)

Tolong kutipkan sampah kat kawasan kem ni. Entah siapa yang duduk kat sini sebelum nie, sampah buang rata-rata... Kawasan kampung orang asli lagi bersih dari kem ni!!!

Me n Kam. Kam is Ironman competitor...
Akhirnya, dapat juga tengok bunga rafflesia yang kembang cantik!!!!
Haaaa..... biasa larrrr excited gilessss...... Ni larrr survei team member :D
Uhhhh.... should i keep my promise to Janggel???


Dalam bunga Rafflesia. Nampak tak ada lalat sekor kat dalam tu??
Sexy n simple... Aku kah???

Pemandangan Tasik Banding.

Dah nak balik.... Kam n Mud not in da pic :(
Dah nak masuk kete dah nih.... Ermmm.... sedey....
Post a Comment