FReNs iN KaKi JaLaN

Thursday, February 12, 2009

1993, ekekEKe

Hai hai hai.... sungguh kelakar rasanya pagi nie.... Senior kat sekolah dulu telah meng'pos' gambar ni di facebook. Apa daaaa.... malu ada kelakar pun ada.... Apasal Den tak pernah ada gambar nie??? Ekekeke.... Anyway, nie gambar masa kempen bahasa inggeris pada tahun 1993. Den dah tentulah di tengah-tengah tu. Konon nak bagi seimbang sebab Den sorang jer yang lain. Ekekeke...

Yang sama-sama dengan Den sebenarnya semua senior dan dalam kumpulan tu, Den sorang jer yang melayunya (ohhhh kecuali yang pegang microphone tu adalah Abg Nazir). Aiiii macam tak percaya je tengok gambar nie!!!! Masa sekolah, masa yang paling best buat Den. Semua Den buat, dari koperasi, menari, sukan, debat, forum, hehehehehe.... Sekarang??? Someway, somehow, Den rasa Den nie dah jadi pemalu pulaksssss. Ahaksssss.... Selalu pula lidah kelu tak terkata-kata.


Ni pulak gambar yang di'pos'kan oleh rakan sekelas... Hoho... i miss my time!!!

Post a Comment