FReNs iN KaKi JaLaN

Wednesday, December 14, 2011

HePi BiRTHDaY To eHeMMM HeMMM

HePi BiRTHDaY JaNGGeL!!! Akhirnya eh, tiba juga hari kejadian ;D


Hai larrr kengkonon seprais celebration, muka sardin jek.... mamai ka????? bukan mimpi taw!!!! Ini kejadian!!!!

"Eh, tak terkejut ke diorang ada kat situ?"
"Dah diorang babai angkat tangan, mesti dah janji!"
* tepuk dahi!!!

Petang hari kejadian 'seprais', aku pun sebenarnya 'seprais' dengan diri sendiri.... Macam mana tetibe aku boleh dapat roger semua kengkawan blogger.... Pertamanya sebab aku ada nombor K.A sahaja tapi K.A tak boleh nak join pun...  Nak tanya dengan burpday boy, tak logik pulak! Nak kena jawab kenapa! Haishhhh...  Seb baik, malam sebelum hari kejadian enchek John menyerah diri (kekdah nyer)... Dari John, dapat nombor BlueEwoke lepas tu bersambung-sambung.... Yes!!!!  Sungguh nerbes menelepon korang sebenarnya...  Apapun, terima kasih buat eNChek JoHN, BLueEwoKe N CHaWaN (hehehe and not to forget Aqilah n Icam) sebab sudi datang dan menunggu dengan penuh sabar... Best giler sembang malam tu, kalau nak buat minit mesyuarat tak tahu larr panjang mana agaknya (fiuuuuuu kalau yang lenlain jadi datang malam tu, harus minit mesyuarat leh buat buku!!!)...  Terima kasih semua ;D
  

Bila dah keluarkan kek, baru larrrr senyum-senyum!
Nak kek rupanya!!!
SANGAT LAZAT tapi sayang dah nak potong dah sebab tuan
kek cam tak nak kasik potong  kat nama diyerrrr.... HAhahaha....
Nak lagik!!!!

Letz JoM!!
Post a Comment