FReNs iN KaKi JaLaN

Sunday, December 18, 2011

GuDBYe JaNuaRi 2011 : mooD SuLaM-SuLaM

Pejam celik, pejam celik tinggal beberapa hari saja lagi sebelum 2011 melabuhkan tirainya.  Bila dah sampai waktu-waktu inilah entri wajib sob sob kena kasi keluar... Hua3x sompek ker dak erk?!!

JaNuaRi : SaMBuTaN TaHuN BaRu YaNg BeRBauR

Awal-awal tahun dah dapat pergi jalan. Wow WoW BaLi!! Hehehe... Ingatkan kalau pergi Bali ni untuk romantik-romantik (kengkonon larrr sebab banyak benor tengok tv dan berangan! hahaha), rupanya lagi banyak ketawa-ketawa dan main-main.  Almaklumlar bila pergi jenjalan dengan kengkawan kan?!

Sebelum perjalanan ke Bali, ingatkan masa sambutan tahun baru nak sambut dengan Teman Jiwa (pesal tak guna kata ganti ni dah erk! Wakaka), tapi asyik tak sihat je jadi tukar plan sambut dengan Geng Ombak.  Masa tahun baru ni pun ada cerita sadis sikit sebab ada sikit terasa hati dengan teman-teman, tapi kejap jer larrr...

Cerita Januari ni juga, mood banyak down..  Gilesz sampai kena mark dengan boss..  Seriously, aku masih belum  dapat sesuaikan diri dengan tempat baru dan aku masih belum punya kawan... AKU SANGAT BOSAN DI SINI...


Petikan Januari
1).  Teman Jiwa, semoga kamu cepat sembuh... Tidak sabar mahu bertemu dengan kamu, gue rindu bangat sama loe ;)


M.A.S.A

2. Teman baru di perjalanan



Akak, peace... Jangan lupe nyerr.... Esok mesti kuar blog!
(ya ampun! sibuk!)


3.  Perjalanan ke BaLi DeNGaN GeNG uNGU

 

Geng Ungu dengan post istimewa di tepi sawah


Walla... gayat?!??


Ber'sunset' di Tanah Lot

Post a Comment