FReNs iN KaKi JaLaN

Sunday, December 18, 2011

GuDBYe JaNuaRi 2011 : mooD SuLaM-SuLaM

Pejam celik, pejam celik tinggal beberapa hari saja lagi sebelum 2011 melabuhkan tirainya.  Bila dah sampai waktu-waktu inilah entri wajib sob sob kena kasi keluar... Hua3x sompek ker dak erk?!!

JaNuaRi : SaMBuTaN TaHuN BaRu YaNg BeRBauR

Awal-awal tahun dah dapat pergi jalan. Wow WoW BaLi!! Hehehe... Ingatkan kalau pergi Bali ni untuk romantik-romantik (kengkonon larrr sebab banyak benor tengok tv dan berangan! hahaha), rupanya lagi banyak ketawa-ketawa dan main-main.  Almaklumlar bila pergi jenjalan dengan kengkawan kan?!

Sebelum perjalanan ke Bali, ingatkan masa sambutan tahun baru nak sambut dengan Teman Jiwa (pesal tak guna kata ganti ni dah erk! Wakaka), tapi asyik tak sihat je jadi tukar plan sambut dengan Geng Ombak.  Masa tahun baru ni pun ada cerita sadis sikit sebab ada sikit terasa hati dengan teman-teman, tapi kejap jer larrr...

Cerita Januari ni juga, mood banyak down..  Gilesz sampai kena mark dengan boss..  Seriously, aku masih belum  dapat sesuaikan diri dengan tempat baru dan aku masih belum punya kawan... AKU SANGAT BOSAN DI SINI...


Petikan Januari
1).  Teman Jiwa, semoga kamu cepat sembuh... Tidak sabar mahu bertemu dengan kamu, gue rindu bangat sama loe ;)


M.A.S.A

2. Teman baru di perjalanan



Akak, peace... Jangan lupe nyerr.... Esok mesti kuar blog!
(ya ampun! sibuk!)


3.  Perjalanan ke BaLi DeNGaN GeNG uNGU

 

Geng Ungu dengan post istimewa di tepi sawah


Walla... gayat?!??


Ber'sunset' di Tanah Lot


7 comments:

fatt said...

ni countdown ke 2012 eh?

selama 2x aku pegi bali tak penah pun aku dpt peluang tgk waktu air tengah naik...sokmo surut...nyiampah~

tapi gmbr temple tu kena pukul ombak mmg cantik nooo~

masMZ said...

Haha... entri wajib tiap-tiap tahun nih...

Ha'ah... Masa kami tu air nak pasang... Gambar dekat entri Bali lagi banyak :)

Ely Hasrul said...

aku lagik la pening pala nk masuk 2012 nih sbbnye byk brg baby xsiap lagik.. adoii ingtkn dh xpk psl baby2 kecik nih..

ntah bile nk ke Bali..

fatt said...

tahun lepas aku nak buat benda ni tapi masa tu aku tgh travel. tahun ni boleh la kot sbb senang dpt connection tenet...aku punya edisi sekeping entry je kot...tgk pada tahap kerajinan...hehe

tp siyes, aku suka gmbr tanah lot tu...cantek :)

masMZ said...

@Ely,

InsyaAllah entah-entah ada baby ni lagi ligat lakss berjalan merata-rata... almaklumlarrr masa dalam perut pun dah kena train ;D

Lily Riani said...

kat bali try restaurant ketupat kat kuta, sedap.

i dulu dok kat puri santrian... ada cabana floating. suka lar...gi er.

ada lagi satu hotel, lupa lak. kene cari.

masMZ said...

@Lily,

Restoran Ketupat?! Owhhh siyess kitorang tak g sana rasa... Frust tak dapat nak makan kat Wong Solo original nyerrrr.... Huuuuuu kuciwaaaaaaa kedainya tutup pulak time kitaorang g... (^ ^)'