FReNs iN KaKi JaLaN

Thursday, December 22, 2011

GuDBYe Mei 2011 : KaWeN KaWeN KaWeN!!!

Program Rakan Alam Sekitar (masuk sekolah bermula!!)

Bulan Mei, program Rakan Alam Sekitar sudah mula memenuhkan jadual hujung minggu... Berkejar hampir keseluruh kawasan parlimen yang ada kat sini... Ke Tanjung Malim, Tanjung Tualang, Kuala Kangsar, Pengkalan Hulu, fuh fuhhhh dan sekian-sekian lagi dan kesibukkan program ini berterusan sehingga ke bulan Julai!  Suka jugak bila budak-budak panggil kita "Selamat pagi, Cikgu!"






Dapat Adik Ipar!!! AcHoMMMMMMMMMM
Tahun ni KJ dapat adik ipar!  KA selamat diijabkabulkan pada 31 April dengan IR.  Kenduri di rumah pengantin perempuan pada 1 Mei dan rumah kami pada 14 Mei.  Sela masa seminggu je dari kenduri Nadia dan Kamal!

 

LaRiaN DiRaJa KuaLa KaNGSaR (HoYeaH LePaS GiaN BeRLaRi!!!!)
Berjaya juga menghabiskan larian 14km walaupun dah berbulan-bulan tak lari (Last Penang Bridge 21km).  Gilesss semput, muahahahaa padanya bila gatung kasut lama sangat! Apapun memang puas hati sebab dapat juga lepas gian dan jumpa kengkawan yang datang dari Kolumpo :D *senyum lebor-lebor

SuKaN JaBaTaN, Hihi meMaLu JaDi Offical PHoToGRaPHeR ;)

Walla pertama kali orang panggil jadi official photographer (OP), macam tak sangka pula bila tetiba leh jawab "OK!"!! Biasa snapping-snapping suka-suka je kan?! Maka bertugaslah KJ bersama JT dan Abu selama 4 hari 3 hari menjadi OP untuk sedaya upaya menyajikan gambar-gambar yang mana ado...  Sambil-sambil tu sempat juga jadi wakil bola tampar dan congkak bagi zon utara... Ecece



 
HaRi BeLia di PUTRaJaYa

Dalam sibuk-sibuk di sukan Jabatan, sempat juga lari ke sambutan Hari Belia yang diadakan di Putrajaya bersama JT.  Melayan dari tengah hari membawa ke lewat petang... Mentang-mentang chief OP tak roger suh balik segera, kan?! Hahahaha...  Antara yang best di sambutan Hari Belia ni, perarakan keluar kereta antik betul-betul depan kami.... Ketik ketik ketik larrrrr kamera tu!!









KoNSeRT SuPER JuNioR (MeH LaYaN K-PoP! Hahaha)


Muahahahaa.... hadeiiii nak kena cari dalam CD! Ni pun tak buat entri dulu!!!!!  Semua JT nyerrr angkara larrr nih, tetiber tuko plan layan SUJU!! Apapun, malam tu memang best dan enjoy ;D 


*will update the pic before entri Gudbye 2011 end, hahaha kalao tak lupa ;p
Post a Comment