FReNs iN KaKi JaLaN

Thursday, December 31, 2009

GooD BYe 2009 : DiSeMBeR (CePaT BeTuL Masa BeRJaLaN ke BeRLaRi?)

Akhirnya sampai ke penghujung tahun 2009. Aku pun tak tahu nak cakap masa ni berjalan ke berlari, cepat betul rasanya. Kalau masa berjalan, mengapa rasa tak terkejar waktu? Ahhhhh... Yang pasti esok tahun baru (satu lagi tahun baru walaupun dua minggu yang lalu sudah menyambut tahun baru juga!) dan malam ni Den leh duduk kek ghumah bersonang lenang. Malam nie takdo laei malam kejo dan Den bukan kek Soromban dalam bilik mesyuarat yang sojuk tu laei. Fuh! [tapi esok Den ghaso Den kono wat keje jugak!!!!!!!!! huwaaaaaaaaa].

Good bye Disember 2009. Selamatlah tinggal 2009 dan takdo lar laei 20.09.2009. 2009, ekau poei, maka eden pun ikutlar ekau... Sebelum tu sebagai catatan, aktiviti sepanjang Disember 2009 pada Den memang best!! Den tengok teater, Den poei hiking, Den dongar oghang baca puisi, Den sampai satu lagi puncak gunung (walaupun dengan cara yang tak aci!), Den kenai dengan kawan-kawan baru di JMGKPPP (terima kasih semua), Den tompang balek kampung Kola Pilah dan Den jumpo lagi kawan-kawan lamo Den kek kampung (ghase nak pecah perut ketawa ingat cerita budak-budak!).

Buat semua yang baca blog KaKi JaLaN, Den nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2010. Mohon maaf mana-mana terkurang, terkasar dan ter'sebagai'nya. Jumpa lagi tahun depan! (eh, bukan esok ke? hahahah)


[Selamat Hari Ulang Tahun Kelahiran kepada enchek FM esok]
[Arghhhh jatuh lagi! Barangkali mahu menggenap ke sepuluh kali ke? Masin mulut orang tu :p Adoiiiiiiii]
Post a Comment