FReNs iN KaKi JaLaN

Sunday, November 8, 2009

wEDDiNG NoRa

Tahniah wat pengantin baru Nora n Suhairi... He'eh dah sebulan dah kot erk?? Ngeh ngeh... pengantin baru jugak aaaa... Akhirnya setelah sepuluh tahun, baru ada wedding baru... Last sekali seingat aku kalau tak salah wedding Abg Izam, yang mana Muiz pun dah besar panjang... Sebelum tu wedding Kak Izan, hah tu pun hero dah ada empat orang! Dua wedding yang terakhir tu aku tak ada. Ermmm, jadi kiranya ni wedding sedara mara belah ibu yang dah lama tak buat aaaa... Dan ini wedding sepupu yang pertama aku datang (huh! apa daaa teruk seh aku!)
Wa, sebelum digelar isteri posing dengan sepupu yang suka posing

Sesi gambar selepas bergelar suami dan isteri

Hari bersanding berbaju pink dan hijau

Dak-dak kompang

OwHHH bersilat laksss...

Dak-dak kalo dapat bunga manggar nih, suko!

Bapak pengantin kali nie tak dapek aaa maen, anyway Uda tetap layan

Family picture, tapi tak cukup korum nie... Separuh je nih!!

Meh, wakil pengantin perempuan nak baling bunga tangan :D

[psst: doulu bukan taknak datang erk! Diriku jauh di seberang laut! ngeh ngeh... sapo tak nak sponsor duit tambang?! ha2 <-pe punya bebel lar]
Post a Comment