FReNs iN KaKi JaLaN

Friday, September 18, 2009

CaRi MaKaN 3 : FLaMiNG STeaMBoaT buFFeT ReSTaURaNT

Edisi buka puasa kat luar yang ketiga, edisi aku rindu kat Jaja... Dah lama tak jumpa :)

Tepon event organizer, which is my partner in crime (kah kah kah) cepat-cepat arrange sebab Jaja "she's in!!!". Lokasi yang menjadi pilihan ialah Flaming Steamboat Buffet Restaurant yang terletak di Bandar Sunway (antara Sunway Pyramid dengan Esso Station).

Erm.... boleh tahan juga makan kat sini, makan selagi boleh makan.... Semua balik dengan keadaan yang sangat kenyang dan rosak daya usaha 'diet' selama sebulan.... Duduk makan dari jam 9 sampai 11 malam..... Fuh..... Alhamdulillah.

Udang dan mussels
Pilihan-pilihan 1

Pilihan-pilihan 2

Pilihan-pilihan 3

Ni aiskrim... Ada dua peti pelbagai pilihan.... Nak deko apa pun suka hati
Dah tentu lar tinggal kulit jew :)

Kami-kami yang datang.... puas hati :)

YeaY..... Jaja datang jugak!!!! Mummy to be, ngeh ngeh....
Assalamualaikum Baby. Nie Auntie Mas :)


Maklumat lanjut boleh tengok dekat sini -> Flamming Steamboat Buffet : Eat All You Can


Nota :
1. Penutup berbuka puasa dengan kengkawan yang paling best!!
2. Makan dengan gumbira dan puas hati!!
3. Selain hidangan untuk steamboat, ada jugak disediakan nasi goreng, buah-buahan, abc ect. yang tak sempat nak di'pulun'.
4. Reservation hotline : 03-56336820
5. Harga memang berbaloi!!!!!
6. Thanks semua.... Selamat Hari Raya.....


Post a Comment