FReNs iN KaKi JaLaN

Wednesday, May 6, 2009

NoH HuJaN vs NoN RiBuT

Semalam petang habis ditertawakan oleh teman-teman pejabat hanya kerana aku memberi satu jawapan yang paling mudah dan jelas.

"Macam siapa CM?"
"Ermmm... alah tak tahu yer nak describe. [fikir] Lebih kurang macam penyanyi Hujan tu. Lebih kurang larr"

Amboi-amboi terus berderai-derai ketawa terutama sekali si Budak Kecik.

[Grrrr] "Dah tu kenapa tanya artis mana? Kalau I jawab Lisa Stansfield, korang tak kenal pulak!"
"CM, u agak-agak auntie tu atau anak dia kenal tak? [terus ketawa]"
[Cisssss, sungguh hampeh!]

Lepas waktu pejabat, aku, Budak Kecik dan Budak Kecik Yang Tak Berapa Kecik terus ke Banting untuk mencari yang terbaik. Tak ada siaran radio yang lebih bising dari kami. Ini memang drastik!

Selesai dan akhirnya aku menjadi versi perempuan Hujan... Yups, I'm a NoN RiBuT...
Budak Kecik - Anak JaPaNG
Budak Kecik Yang Tak Berapa Kecik (silent reader rupanya! Berani meh aaa tulis :p) - Ayu O.I.A.M (aaaahahahaha tak boleh blah lerrrrr)

* [ sori kalau tak faham citer ni.... For those yang ada masa kejadian-kejadian kat atas jer yang faham, "oOOo suka!" ]
Post a Comment