FReNs iN KaKi JaLaN

Monday, May 18, 2009

CeRiTa DaRi KaMPuNG 2

Small Gathering Yang Sangat Bermakna

Diorang ni, semua bising tanya bila lagi nak re-union, bila lagi nak re-union. Nak geraknya? Amboi ber'passing-passing', sabar sahajalah dengan kengkawan aku semua nih..

Dah alang-alang pulang ke 'pangkal jalan' dan bagi menjawab semua permintaan, senang jer jawab Den, "Organise re-union yang beriya-iya, Den tak nak. Kalau ad-hoc, boleh jer [senyum]".

Dua hari sebelum pulang (ni kes lambat wat keputusan), emel dimajukan kepada semua. Kalau kata tak tahu, nasiblah kan?? Den nak wat camno, kengkawan larr tolong sebarkan. Menjawabnya seorang. Aii takpe, yang sememangnya bermastautin di kampung tu, walau ribut taufan pun, Nana n Ogy kena datang jugak! Hahahaha... Kuasa veto!! [suka aku!].

Di pagi sebelum kejadian, pesanan ringkas pula dimajukan... Ermmm... manja betul kengkawan aku nih... Demand tempat laksss... cit! Luckily, tempat baru tu memang lagi best! Selesa, makanan cepat dan yang pastinya SODAP!!! Sampai ada larr yang terliur tengok bihun kung fu Den dan tengok Den makan. Fuh, very tempting. Sedap!!

Anyway, Re-Union SRKSAA (sekolah rendah sebenarnya!) berjaya diadakan. Sebenarnya ini re-union yang kedua (kali pertama just after SPM dan kami buat together2 ngan cikgu kami yang paling sporting Mr. Hwah n Cikgu Yu), macam kelakarkan?!! Memang best giler! :) [senyum sampai sekarang pun tak habis lagi]

Thanks pada yang sudi datang. Thanks to Jijoi. Thanks to Amy. Thanks to Nana. Thanks to Ogy. Thanks to Hani. Thanks but no thanks to Iskandar (harharhar), apa larr. Yani, sori last minute emel. Dan kengkawan lain yang dah balik minggu lepas dan masa Hari Pekerja, heeee tak dapek Den nak nolong... Den kena aaaa wat masa Den kat kampung...

HaPPY Old DaYs and HaPPY FoR WhaT We Having NoW

Post a Comment