FReNs iN KaKi JaLaN

Friday, January 21, 2011

GeNG UNGu Ke BaLi

Yippie, hari nie nak pergi Bali! Macam tak percaya tapi kena percaya juga sebab aku dah dalam perjalanan ke sana! Tiket sudah dibeli dua bulan yang lepas. Cuti serta permohonan bercuti ke luar negara juga telah dihantar sebulan yang lepas dan urusan telahpun selesai. Hari yang ditunggu tiba jua akhirnya. Hehehe...

Telefon bimbit ku seawal jam 7 pagi sudah berbunyi. Terpapar pesanan ringkas "Sudah siap ke?". Owh mak aiii, teman ku ini jauh teruja dari aku untuk ke Bali Bersama Geng Ungu.

Dalam perjalanan menaiki pesawat...
Mn : Kenapa nama group Geng Ungu?
JT : Opsss bro, Geng Ungu bukan nama asal tau!
HD : Nama yang mula-mula sekali Canon Ungu!
Mn :
Hehehe. Ok. Ok. Camne leh ada nama tu?
KJ :
Sebab ada Okid Ungu, ada Ayin Ungu, dan ada Amin Ungu.
JT : Tiga dak Canon ni yang paling awal wat group dan outing

Giler cam brand racist ke??? Hahaha... Tak adalah... Untuk mengelakkan perkara tersebut dan bila member lain join, maka Canon Ungu pun bertukarlah ke Geng Ungu.... Ok tak????

Jom ikut layan Bali.......


Menunggu ERL

Bali dari atas

Pelabuhan

Dah sampai dah ;)


Jejak tanah dan berjalan dengan penuh gaya

Lengang

Antara patung-patung dewa yang terdapat di sepanjang jalan di seluruh Bali

Lagi

Geng Ungu


Catatan : Sunset dan monyet di Uluwatu???
Post a Comment