FReNs iN KaKi JaLaN

Tuesday, April 28, 2009

i saY THaNK U FoR mY PeRHeNTiaN BuDDiES

Friends..... Luvis (Abg Long), Mahmud (Abg Ngah), Bukh, Jaja, Sab, Ann dan Ija, thank you so much for making Perhentian trip so happening..... Full of luv, full of ke'caring'an, full of laughter, full of joy and i enjoyed the trip so much! Owhhh i miss everything there... Ermmmm....


Luvis [the organizer], thank you for arranging the trip. Most remembered moment (upss moments larr!), during this morning masa Sab jadi sniper n both of us searching baby shark :)

Mahmud [Abg Ngah, suppose to be Abg Long tapi ishkkk tak seswaii], thank you for being supplier of sunblock (ekekeke, diorang semua tak percaya Den g pulau sebab tak sun burn!) and the sun glasses yang glamous amous tu!! Favourite moments, ermmmm both masa pegang kucing!!!! Har har harrr memang kelakar bangat!

Wan [steady man], thank you for all the great moments and companies... Sotong, snorkelling, hiking,... thank you for been so sporting n supportive :D

Lil Sis Ija [a shy girl but yet 'tangan macam ketam!' - ngeh ngeh], thank you for the visit, thank you sebab melayan Den yang bermacam-macam nie. *Note for Ija: Lepas nie boleh masuk air lagi erk!!!!

Sab [sniper], thank you for all the 'crazy' dreams - dari buku "menjadi kaya dengan mencandat sotong" kepada "Kenapa mencandat sotong tak best" [aiyaya Sab], professional photographer (?). One of my favorite pics.

Ann (Adik comel), my chaletmate and she is so sweet. Thank you for been a great buddies, mamarazo and tukang make-up (i like!)... Mahu ke rumah panjang erk!!! Nak ikut!!! Most memorable time : touch up by Ann n reading at the beach :)

Jaja, the ironlady but yet very cheerful and full of fun to be with. Thank you for all the laughter, the caring, the limbo and etc. Most memorable time: LiMBo TiME sudah semestinya!!

Bukh a.k.a Chief da Mission... a father to be... amboi dah ambil feel dengan Orix! Thank you for not leaving me out (ekeke, jangan berani tau!), thank you for all the passions, thank you for been supportive. Most memorable time : masa main dengan Orix.
Post a Comment