FReNs iN KaKi JaLaN

Saturday, February 25, 2012

MeNJeNGuK RoYaL BeLuM INTeRNaTioNaL DRuMS FeSTiVaL

Yezzaaaaaa skip lagi entri USS, hahahaha....

Malam tadi dengan keadaan bertekad cemerlang dalam fenin-fenin lalat, sampai juga aku ke Royal Belum International Drum Festival.  Aku sangat suka walaupun hanya dapat pergi tengok rehearsal, BEST GILER (ke sebab memang aku suka benda-benda macam ni, yezzz i'm so into it!).  Sebab datang lewat, tak dapat lar tengok semua kumpulan buat persembahan ~ huuu sedih taw.  untuk malam tadi, aku berkesempatan untuk tengok persembahan dari Malaysia (walla kumpulan dari Ipoh pun ada!!!), Indonesi, Singapura, India dan Vietnam.  Semua best! *N to Shah_rule,  KLDC tu weeee bertenaga sungguh! Sambil tengok diorang, boleh pula terbayang ko kat dengan diorang buat persembahan!

Pada yang berkesempatan, malam ni 25 Febuari 2012 bermula jam 8.00 malam jangan lupa ke Dataran Majlis Bandaraya Ipoh (MBI).  Masuk percuma. Datang awal ok untuk dapatkan port yang best!!!  Enjoy!!!!!!

Esok 26 Febuari 2012, Malam Gala diteruskan di Lapangan Terbang Grik :D























Post a Comment