FReNs iN KaKi JaLaN

Friday, March 9, 2012

INDia ~ TAk SaBaR

Walla.... haishhhhhhh.....  mai sapu sawang, uiii makkkk tebai kan main!!!

India trip, macam dah tak sabar dah nak tunggu.  Tinggal lagi beberapa hari untuk aku kira, ishkkk kalau boleh macam nak kira berapa jam lagi nak pergi, tapi cam besar la pula angkanya.... Baik kira hari kan?!  India  trip ni aku akan pergi bersama Janggel dan John.  Macam-macam halangan dan kesusahan nak menrealisasikan trip ni.  Harap-harap pahit manis akan akhirnya, dan inilah yang aku dok sebut untuk sedapkan hati.

Alhamdulillah lagi 3 minggu yang lepas, cuti semua orang lulus dengan jayanya.  Gila nervous ya amat masa nak hantar borang cuti sebab waktu yang kami pilih ni memang waktu kritikal sibuk.  Terima kasih buat semua kawan-kawan yang turut sama mendoakan dan bagi support pada kami, yezzaaaaaa...  Bila semua cuti dah lulus, barulah ada selera nak fikir pasal trip ni.. Hehehehe.....

Antara yang terlintas dalam kepala ni, "Hurmmmmm apa eh nama manja nak pakai untuk trip ni?" (opsss.... manja????).  Setelah research dan bermimpi-mimpi, dapatlah beberapa pilihan macam kat bawah nih.....

1.  Suri Aloyah ~ Suri tu bersempena dengan nama anak Tom Cruise, hahahah
2.  Nina Aloyah ~ Nina maksudnya mata yang cantik (errr seswai kersss??? sebab membayangkan mata aishwarya rai)
3.  Pia Aloyah ~ Pia bermaksud disayangi (ni sebab sedap ;p)

Bila dah tetap, tiba-tiba datang cerita miskin (alkisah cam miskin gileeeee)
Terus keluar nama Jehan Miskin
"Ehemmm"
"Kena mengena?" <~ senyum
"Ok! Jehan!" ~> mood Shah Jehan
"Shah Jehan larr nih?"
"Tak larr.... Jehan Misekin pun boleh jugak" <~ akuikuikui
"Kompom????"

Sorang lagi nama apa eh???
"Johnny jek" <~ mat salleh datang India kononnya!
"Johnny Gangge$?"
"Johnny Jonathen?"
"Johhny Johny?" <~ citer hindustan dulu-dulu katanya
"Jadik?"

Huh semua J!!! Terus kena lupakan Suri, Nina dengan Pia....
"Jenaby?" <~ haip!
"Joity?"
"Johty?"
"Jeti?" <~ hurmmmm kureng asam okeyyyyy
Johty ~ Jyoti (leh ke aku samakan bunyinya???) ~ light (wow!)
"Juhi, leh?" ~ Juhi ~ sejenis bunga ekekeke *sambil senyum
"Ooi... yang mana satu nih????"
"Juhi? No, No, No." <~ amboihh kuku besi nampak! Jeles letew :p
"Keputusan?"

Pelencong misteri yang akan turut serta....
Joyah Jambul!!! Ekekekekeke.... Sila set rambut sekarang!
Salah. Salah... Yang tertinggal tapi tetap menghantar wakil (hahahaha kekdahnya) ialah Jannatunaim...  Kompem nih???? Wakil jer nih???? Hahahahahahaa.....

Hehehe... best tak????  Nak sambung mimpi dressing mana gaya pulakss...


*jangan lupa ikuti persiapan dan perjalanan 3J+1 di Bollywood... Chaiya chaiya chaiya, hai lar chaiya chaiya chaiya (cewah sambil gelek2 atas bumbung keretapi, ekekeke)

**semoga hari ni tabah siapkan kerja yang makin mencurah pulak sekarang nih... Haihhh...  Beg tak siap lagik!!!!!!



India Gate ~ Delhi *klik gambar untuk sumber

Post a Comment