FReNs iN KaKi JaLaN

Saturday, February 11, 2012

oPsss...... SiLa BeTuLKaN SiaRaN aNDa!!!!

Dialog dalam dua bulan lepas, in da middle of nowhere.....
"Weh kita pergi USS nak????"
"Huh?!"
"Bila?"

Kemudian dipetik-petik insan-insan yang belum pernah bersua muka (suka hati je kan?!).  Perbincangan dibuat melalui e-mel.  Masing-masing teruja sampai penuh mail-box dua tiga hari dan sampai ada yang kasik warning "Abeslarrr bateri tepon aku!!!!!" gara-gara e-mel yang masuk bertubi-tubi..... Soweeeeee......

Akhirnya, pada 5 Febuari yang lalu, kami semua bergerak dari Kuala Lumpur secara berkonvoi untuk menuju ke kota Singa mencari Shrek kekdahnya (aku larr tuh!)  Cerita asalnya semua kena keluar rumah pukul 8.00 malam, jadi semua yang akan ikut trip ke USS ni akan keluarkan entri black-out tepat pada jam 8.00 malam (errr ada tak yang kuar jam 3.00 pagi????, gagagagaga).

Empat buah kereta bergerak dari Kuala Lumpur dan akan berkumpul di RnR Seremban pada jam 11.30 malam... Ecece kengkonon larr kan?!!  Mana larr tahu rupanya 3 orang alien dalam satu kereta ni (masing-masing baru pertama kali jumpa), berborak punya sakan boleh terlepas dan akhirnya kami mengubah tempat perjumpaan ke RnR Senawang.  *psst: sebab tu kereta kami lambat sampai taw... Kalau jumpa kat Seremban mesti kitaorang on-time! Hahaahahahah..

Untuk menambah keterujaan untuk perjumpaan yang julung-julung kali ni,  masing-masing perlu menyediakan nama 'alien' dan telah disyaratkan supaya semua alien-alien memakai baju berunsurkan sesebuah tempat.  Jadik........... taknak tulis dah...... entri ini aku tinggalkan dengan kuiz yang julung-julung kali aku buat dalam KaKi JaLaN nie....... Huahuahuahua

Ada lima belas alien traveler yang ikut trip Travelholics ke USS.....
1.  Berikan nama blogger dan nama blog (sekurang-kurangnya 10 alien)
2. Dapatkan nama-nama alien dan pasangkan dengan wajah-wajah mereka.... Rujuk gambar no 2. (sekurang-kurangnya 10 alien)
3.  Namakan baju negara/ negeri/ tempat manakah alien-alien ni pakai (5 alien) 
4.  Kebanyakkan wajah alien menghampiri wajah sebenar / karektor blogger tersebut, cer teka, cer teka (sekurang-kurangnya 3 alien).... hehehehehhee......  

Hohoho.... banyak pulak soalannya.  Ada hadiah bagi yang paling cepat dapat jawab dengan betul, ececece...  Apapun boleh larr emel kat jeliterrr@yahoo.com :D  

* oppssssss yang ikut trip boleh jawab soalan no 4 je okey!!! Tapi kena bagi persamaan  atau kenapa karektor-karektor tu dipasangkan :D


Wohooooo siaran dah pulih!

Dari kiri atas 1, 2, 3, .... 7
Baris bawah dari kiri 8, 9, 10, ..... 15.



Post a Comment