FReNs iN KaKi JaLaN

Friday, February 17, 2012

Royal BeLuM WoRLD DRuMS FesTiVaL 2012

Beat the world!! Wahhhh gituuuu.....  Sasaran sebenar teringin ya amat nak pi tengok Rain Forest Festival yang kat Sarawak tu (gila aaah cita-cita dari zaman student sampai dah la ni tak juga terlaksana!), tapi tiba-tiba nampak yang ni pula.  WoW. WoW. WoW....  Tahun melawat Perak 2012 katakan!

Maklumat lanjut boleh tengok di laman rasmi festival ni kat sini ~ klik.

Program kat Ipoh akan berlangsung pada 25 Febuari 2012 bermula dari jam 8.45 malam sehingga 11.30 malam di Dataran Ipoh.  Full rehearsal akan diadakan pada malam sebelumnya. Moh kite!! Dum DuM Hiyearkhhhh!!!!!

Kumpulan yang akan membuat persembahan :-
Kumpulan Drum Perak ~ Kumpulan Penari Kebudayaan ~ Kuala Lumpur Drum Corps (KLDC) ~ White Percussion ~ Dhol Federation ~ Atenteben Music & Dance Ensemble ~ Malwa Sabhyacharak Club (Regd.) ~ Natiq Rhythm Group ~ Saratuspersen ~ Absolute Thai
Bonita ~ Rhythm Masala ~ Wadaiko Syo ~ Capoeira Camara ~ U Ri So Ri


Post a Comment