FReNs iN KaKi JaLaN

Wednesday, February 22, 2012

TeMPaT BaNYaK 'KaLeR' *

Ngelat lagi sambungan Trip Travelholics ke Singapore, sabar!!!! Esok, lusa,tulat mungkin tonggeng akan keluar juga.... Hehehehe...

Apapun, minggu lepas......

* Edisi cerita bergambar

Kami sampai ke sini ~ Sammy's Rainbow Party

Marking siapa yang sampai dulu... Huahuahua....




Cari Ultraman tapi jumpa yang ni pulak... Agaknya ni lagi banyak warna kot!

Kat dapur pun ada banyak kaler

Ni ada 2 kaler je??? ~Janggel tukang cucuk

Ni banyak lagi kaler~!! ~ yang ni aku tukang cucuk! Santekkan!

Dah habis buat kerja, pi cari kerja ~ wow kaler lagi!!
  
Mahkota banyak kaler ~ paling meriah kot....

Set sudu garpu lima warna! Rumah saya ada dua kaler je! Ekekeke

Eh terlupa ni birthday party Sammy!! Mana???
 
Kan birthday party kan???
  
Mencari Sammy

Jumpa kek banyak kaler!!!! *Eh cam salah susun pulak! Kek bukan takat belum potong, sampai pun belum!! **Pening jap!

Candy yang berkaler-kaler

Jumpa gambar Sammy lagi... Tak juga jumpa Sammy nih!

Rupanya sleeping....


Kaler lagi.... Ni pulut kaler-kaler jugak tapi tak nak letak sebab nanti teringin lagi! Hahaha
 
Tomei Tomei

Tomei Aqilah

: D

 
Ni saya buat taw!!

"Sammy! Sammy! Ala Sammy!" <~ kes kena panggil masa main sand art

Ehehehe.... tetiber kan.... gambar ni masuk! Hahahahaha


At later stage, tetiber teringat ~ detik-detik paling penting selain party kaler.... Hehehehe.... Merah ke??? Buweekkkkkk..... Hahahahaha


Oklah... Takde idea nih, sekian....

** Malam ni ada persembahan GHAZAL di Ipoh Hainan Chicken Rice (branch Pekan Ipoh Lama) pukul 8.00 malam.  Masuk percuma... Jomssssss...




13 comments:

bdk2 @ John said...

firsttt!!!!

bdk2 @ John said...

hoyehhh!!! i'm backkkkk!!!!

cantikkkkkkkkk gmbarrrrrr!!!!

Biqque said...

lapar plak tgk candy bar tu...sob sob!

ipoh? bestnyerrrrrrrrr!

Cawan said...

yeay! betul2 banyak kaler laaa!

Janggel said...

Wow kaghummmmmm!!! Pegi party tak ngajak!!!! Mencik!

BlueEwoke said...

Aku pun terkagum kejap..napa muka aku pun ada kat sini hahaha..lagi glamer dari John nih..hahahaha..

Gambar santek!! tak boleh nk cakap apa dah hahaha

masMZ said...

@Bdk2@John,

Ekekeke.... yerr first! Hahaha.. Mekasih....


@Biqque,

Aku pun tak sempat nak rasa candy-candy tu... Sempat ngap marshmallow jer sambil buat sambil ngap! opsss... ekekeke shhhhhh dendiam....

masMZ said...

@Cawan,

Tu larrr kata rainbow.... :D


@Janggel,

Ha'ah... Yang top three arrival tu kawan saya Janggel yang lain taw


@BlueEwoke,

Akakaka.... ntah... cam suka laksss.,....

Gambar retis john telah ditambah kemudiannya takut ada peminat dia cari kat sini tak ada pulak.... hahahahahaha.... lagi sekali opsssss larikkkkkkkkkk kapkek guava puhlisssssssss....

Ely Hasrul said...

aku xkesah gambo john byk sbb dia pakai baju baru g umah kakak santek hahahaha.. ya allah muka sami tu xbleh blah lgsg! kalu tak mcm momok mcm gangster ciss.. bile sume org blk bleh plak nk pose sana sini hishhh!

sungguh pandai tukang cucuk masmelo tuh, bleh dibuat menantu.. cuma kalu bakal mak mentua tgk dia lari2 turun tangga nk cop sapa smpai dulu.. mau kena reject next! hahahhaha suuummmpahhh aku tnganga (mcm john) bila dia blumba dgn janggel hahahhaha

MasZuber said...

gambo santek2!!!!!!

Anash said...

MasMZ,
kalerful
memang benar belaka
gambo
memang cantik belaka
makan
memang suka belaka
jumpa
memang happening belaka

suka korang....
heheeh

masMZ said...

@Ely,

Hehehe.... mai kita retis kan lagi retis nih.... hahahaha....

Mekasih ajak kami makan sedap-sedap kat rumah.... Sedap sangat makan masmelo tu kannnnnn, ahakssssss.....

Adegan lari-lari tu..... opssss..... hahahahaha...... sajer je tu wat drama, ekekeke

masMZ said...

@masZuber,

Ehehehe... Mekasih :D


@k.Anash,

Sukerrrrr jugeeeeeeeee.... muahsssss