FReNs iN KaKi JaLaN

Sunday, June 26, 2011

LaNGKaWi DaY 2 : PuLaU SuNGai BeSaR daN PuLaU BeRas BaSaH

MeLoMPaT ke PuLaU ke 2 : PuLaU SuNGai BeSaR (checkeD!)

Tarikan utama di Pulau Sungai Besar adalah aktiviti bagi helang makan (eagle feeding). Dari langit kosong, bila dicampakkan makanan ke air tiba-tiba dari dua ekor, datang lima ekor datang lagi berpuluh-puluh ekor helang dari langit (*cam cerita kayangan pula).





MeLoMPaT ke PuLaU ke 3 : PuLaU BeRaS BaSaH (checkeD!)


Dah nak sampai tengah hari dah.... korang dah mandi ke belum??? Euwwww..... hahahaha siapa yang tak terjun dalam Tasik Dayang Bunting, masa inilah nak mandi pun... Kalau nak tengok ikan, banyak kat jeti sahaja. Hari tu, KJ dan HD bersnorkelling jauh gak tapi ikan nya jarang-jarang kelihatan... Mandi laut je larr lagi enjoYYYYYY, jom join Janggel ber'bay watch' hahahah!!!!


Bila dah puas, ada satu telaga air tawar kat tepi pantai. Bergilir-gilir larr membilas badan supaya tak melekit... Kalau tak melekit, maksudnya??? jeng jeng jeng..... tunggu......






LangkasuKaSuKi??? eH SaLaH! Ngeee


*Jom jOM saPeR NaK PeRGi JaLaN LaGi NiH???
Post a Comment