FReNs iN KaKi JaLaN

Saturday, June 11, 2011

HaRi BeLia NeGaRa 2011 [TeRJeBaK!]

Yeay... dapat juga upload gambar dan curi tulis blog pagi ni... (walhal patut-patut dah kena pergi dewan untuk persiapan-persiapan akhir untuk wedding marathon FA!).

Pada 28 Mei yang lalu, KJ berkesempatan menjenguk Perhimpunan Hari Belia 2011 (PHB) di Putrajaya dengan partner KJ, JT. Seronok dapat kembali ke Putrajaya (hari ni kurang 3 hari genap sebelas bulan KJ tinggalkan Putrajaya... huwaaaa sedeyyyyy).

Jalan-jalan di PHB memang perlukan masa seharian rupanya! Nak berjalan pun sampai lenguh-lenguh kaki kalau nak ekplore semua tempat.. Huh!!! Macam-macam ada kat sana. Ada track motor, ada kawasan untuk fotografi, camping site, pentas tak terkira ada berapa, etc... kalau sesiapa yang tahu kawasan Putrajaya itu dari bangungan Kementerian Belia Dan Sukan membawa sampai ke sempadan presint 2 dan presint 1 (atas lagi dari bangunan MOF)! Ini belum lagi bersambung kebahagian-bahagian tepi tasik! Khabarnya Karnival Jom Heboh pun berlangsung serentak di Putrajaya!

Ok, nak siap-siap pergi kenduri... Next entri KJ nak kongsi gambar kereta antik dan ehemmmm hahahahaaa......














Post a Comment