FReNs iN KaKi JaLaN

Tuesday, June 21, 2011

BeRTuGaS Di HaRi SuKaN oPiS

Walla pertama kali orang panggil jadi official photographer (OP), macam tak sangka pula bila tetiba leh jawab "OK!"!! Biasa snapping-snapping suka-suka je kan?! Huuuuu... Dah tukang ajak kengkawan sendiri, dan ada geng jadi oklah, baiklah, ikutlah, ermmm cakap je larr nak kena cover kat mana.....

Sambil-sambil jadi OP, sempat juga KJ lawan main bola tampar dan main congkak (hehehe yang congkak tu kes terjebak sebab tak ada wakil dari zon utara). *Tetiba terror gak eh KJ main congkak, dari lima game kalah satu game je (tu pun kalah dengan rubber set! huhu). Cuma tak ada rezeki nak melangkah ke separuh akhir sebab kemenangan dikira mengikut pasukan... Kalau KJ je menang, dua orang lagi kalah maksudnya team dikira kalah... tak ado rejeki nama nyerrrr.... Disebabkan KJ yang jadi OP kat kawasan yang KJ main, jadi tak adalah gambar KJ... Huuuu cam sedih lakssss.... Mana eh diorang lain nih??? Tak mahu laksss menjenguk! Owhhhh kejam! Hahahaha...

Dikongsikan sedikit gambar masa event sukan Opis KJ...

Gelak debar nih sebenarnya... Cover line je nih eh?

Team futsal wanita

Perlawanan bola tampar

Buah karom yang terakhir dari jaguh karom (game final)

Perlawanan dart

owhhh rupanya game dibatalkan... ni kes yang lepas-lepas gian lar nih??

Pasukan bola sepak zon utara

Hah hahahah! Ni lawan pertama KJ.... (tengok demi tugas sempat lagi snapping-snapping, hehehe bersemangat wooooo)

Dam haji...

Sepak raga.... awat tangan kena ayu-ayu gitu??? memang kena camtu eh??

Yeayyyy menang!!! Amboiiii suka! :D

Uiksss penyokong setia :D Cheerleader in da house!


Catatan : Yeay suka sebab semua orang suka gambar diorang :)
Post a Comment