FReNs iN KaKi JaLaN

Friday, January 15, 2010

RiNDuNYeRRR kaT ADiK :(

"Adik", panggil aku pada budak kecik yang sorang ni... ermmm kalo Yeop ngan Akak baca, gue rindu sama loe dua orang jugak! Ekekee... Lama tak jumpa, dak-dak ni bila dah masuk sekolah lagi lar payah nak jumpa... Acik, kalo baca entri ni, jom lar kita semua-semua serbu umah Anjang. Leh ke?

Adik tahun ni nak masuk 6 tahun... Dia wat keputusan sama cam KY dia tukar sekolah, lepas tu tiba-tiba rindu kat kawan-kawan kat tadika lama... "OKlar Adik mengaku, Adik yang salah" [sama lar cam KY doulu]. Ciannyer kat diyer. You'll be ok, my dear Dak Yang Banyak Cakap dan Berangan :) [again : sama gak cam KY doulu]


[Adikkkkk, rindunya kat adik!!!!!!!!!]
[tumpang luah perasaan kat Kaki Jalan takpe kan?!]
Post a Comment