FReNs iN KaKi JaLaN

Tuesday, January 5, 2010

PuTRaJaYa NiGHT MaRaTHoN 2010

Kengkawan, this is my first ever challenge dalam aktiviti berlari-larian dalam event ni. Dulu-dulu punya cerita memang dah berkarat lar. Mana nak banding masa sekolah-sekolah dengan sekarang. Mana nak banding hiking santai dengan joining event. Ermmm, fikir balik... Sama ke tak? Well, sama jer larr... Dah pakat dengan A, kita rileks je masa event nih... Janji lepas masa kelayakkan je, hahahaha.....

Jom kita register ramai-ramai.... If not for race, just join da fun run - 5 km (ini nak jalan berapa lama pun tak pe... jangan sampai 6 jam tak abes2 laksss! Sapa nak cari pukul 3 pagi tu?? Huhu...). Ado sesapo nak 'chiken' run dengan Den? Meh aaaa....

Putrajaya Night Marathon 2010
Date : 6 Febuary 2010
Venue : Perbadanan Putrajaya & Istana Kehakiman (POJ)
Starting time : 8.00 pm (marathon), 8.30 pm (half marathon), 9.00 pm (7.7km), 9.15 (5km - fun run)
Closing date : 25 January 2010 or upon reaching 8000 runners
Further info : http://www.hooha.asia/


[betul nih? betul nih? heeeee.... Pakai kasut cepat!!!!!!]
Post a Comment