FReNs iN KaKi JaLaN

Wednesday, January 18, 2012

SeLaMaT PeNGaNTiN BaRu LiLi DaN RiZaL : mooD LoVe LoVe

Lalalala.... blog dah mula menampakkan sarang! mana sapu sawang? mana sapu sawang??? muahahahaha....  hadeiiiii sekarang orang dah guna sapu untuk beli tiket jalan nih!?! haih!!! sapu paling latest ~ tiket pergi Sydney! Huuuuu nanges!!!  Tak apa!  Aku akan cuba bertabahhati [mood bertabahlah! hUwaaaaaaaaaa]....

Kali ni saja nak kongsi gambar-gambar dari album From Gopeng With Love....  Nape pulak bukan From Tepen With Love???  Ahhh tak kira!!!  Yang penting salah seorang pengantin kita ni dari Tepen!!!!  Tahniah buat Rizal dan pasangannya Lili yang selamat diijabkabulkan pada cuti Krismas yang lalu.  Semoga berbahagia dan forever love larrrrr kisah nyerr.... Hehehehehe....




7 comments:

Lily Riani said...

first

Lily Riani said...

bila i kahwin, awat muka i lain.

Anash said...

second
ala...
lily nih cepat bebeno...

masMZ said...

ahakasssssss...... siap leh chop dulu first baru anto komen lain!!!!!

Lily, jangan luperrrrr lalalalalala kontrak Jordan lalalalala taw!!! ekekekee....

masMZ said...

haip kak anash!!!! hahahahaha nak jugak! ;p

Ely Hasrul said...

ha countdown tu simple. lily berubah abis muka u hahhaa

masMZ said...

Ely,

akakakaka.... Lily nyer wedding dari awal kitaorang update status dah kontrobesi sebab nama dah lain..... dah kuar gambar lagi kontrobesi sebab?????? muka lain abesssssss..... weiiiii sila tawen kat Jordan~!!!!!! aahahahahah..... Istanbul pun boleh!!!!! :D

*sambil kelip2 mata, hahahahakssssss. Peace yols!!!! ~wiNK.WiNK