FReNs iN KaKi JaLaN

Wednesday, January 4, 2012

PaKaT Mai SiNi ~KeMoN EVeRYBoDY!!

Ecece.... Pakat mai siniiiiiii, ehem-ehem satu destinasi ~ Lalalalalaala......

Sape nak ikot Leman Vogeh (LV), enchek Haron Mustapo, Datin Ra'PeaH PuNGuT daN ciK Aloyah berjalan, pakat mai siniiiiii, lalalalalala...  Kemon everybody!!!! Stay and polo me, jika mahu!!!!

Jalan-Jalan Makan Angin (John-Janggel-masMz-Anash) kata mereka tapi bukan bukan keluarga mereka ye :p

Hahahahaha *best tak????



*memandangkan tiada Pos Malaysia, mahupun tupai comel (cam dalam iklan pos Malaysia tu), maka den anto pos entri pakai setem maya je larrr erk! Hehehehe selak-selak poket, nam posen pun nan hado!!!! ;p

20 comments:

bdk2 @ John said...

Wahhhh!!!! comel gilerrr poskad nih! kene print nih! gmbr aku haruslah vogue! muahhaha ;p

Janggel said...

Sudah!!!!! Nape gambo john vogue????? Ini tidak adil tidak adil bagi kuuuuuuu **mood lagu Yuna*

masMZ said...

Harun Nerd ;p Hahahahaha

Anash said...

masMZ,
nape muka leman aje yang vogue????
alaaa.....

masMZ said...

Ala kak, bodek je sebenarnya tuh!!! Hahahaha... Almaklum larrrr kengkonon ada tiket nanti, ehemmmmm hahahahahahaha.... pakat mai sini larrr kan!!!! Kemon!

Janggel said...

Saya pasti!!! Leman memang vogue!!! *bodek gak lah*

Akak??? sejak bile pandai freehair ni??????

Anash said...

MasMZ,
ooo..tengah bodek john eh..ok..ok dibenarkan....hahhaha..
Janggel,
dah nama pun datin...rambut kuning karat kena la tunjuk...muahahahahaaa...(tapi ikat 2?)

Lily Riani said...

mas, postcard pun time sharing ke? i kene share ngan reader lain... alaaa.... tak terharu ler lagu nih. heheheh

masMZ said...

Akakakaka..... Logikkan bodek?!! Hahahaha......

Rambut ikat tepi sebab tak sempat g set rambut kat KLCC ;p

Ainul Arina Madhiah said...

sakit perut gelak tengok setem comel nih. Tak snagka selama ni saya kenal dengan orang-orang manga. Tapi kak anash errr macam dah awet muda sangat tu rambut kaler2 tocang dua bagai. Macam paling bongsu plak. hHaha

masMZ said...

@Lily,

Poskad ni kah mao di'share'? HAhaha aduh terperasan tetiber... Meh i bagi satu poskad kat u...

Lagu ni memang tak sedap! Tapi dok tergiang-giang dalam kete sebab ada retis yang nyanyi sepanjang jalan. Sumpah lawak!!!! Hahahahaha terus catchy!

masMZ said...

@Ainul,

Orang-orang mangga???? Wakakaka.... *terus terima baton gelak-gelak!!!!!

Rambut tocang dua kaler kuning tu sebab kak Anash tak sempat g set rambut kat salon mahal. Cuba-cuba buat sendiri, mao kaler gold tapi tercelup esen pisang... Hahahahahaha kekdahnya pakai esen wat kapkek!!! HAhahahahahahaha *larikkkkkkkkkkkkkkkkkk

Cawan said...

terangkat2 kaki mase bergambor yee.. kelassss..

Biqque said...

sila demo lagu serta tarian kalo berjumpa ye, sekian.

Ainul Arina Madhiah said...

hahahahaha... adoi. kalau dah gitu, time lapar nnti mesti tngok rambut kak anash je lah. ada bau2 kapkek gitu...kenyang. haha.

fatt said...

haritu aku masuk gmbr ni tak kuar, sekali dah kuar aku terpana...terpana sebab masing2 dah bertukar menjadi karektor komik...hahaha

masMZ said...

@Cawan,
Hahahaha... Suka benor gamaknya anak *jutawan tu.....


@Biqque,
Yes!!! Ko leh suh Leman Vogeh wat demo... La ni dah jadi retis.... Nama ringkas pun dah ada - LV!

masMZ said...

@Ainul,

Tengok + cium bau = Kenyang????
Hahahahhaa.... Baik kita suh kak Anash wat kapkek terus!!!!

Kak Anashhhhhhhhhhh...... Nak KAPKEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

masMZ said...

@Fatt,

Hahahaha.... versi kampung masuk bandar gaya nyerrrr :)

Anash said...

MasMZ,
hisshhh....
sabo ...
kot akak nak wat ...akak bagitau le..
buat masa nih akak kena wat keje dulu kat opis yang tak pernnnnnnaahhh nyer abis..
adui!!