FReNs iN KaKi JaLaN

Wednesday, January 28, 2009

TAG : things I cant stand

Alahai Yani.... 'timo kasih' larr kerana menge'tag' Den ni haaaaa... Den cuba aaaa.....
Things that I cant STAND are :

1-Malaysian driver yang tak gheti bagi lampu signal
(eeee tak paham betuiiii!!)
Den ni memang geram bangat bila kete tiba-tiba cilok sana, cilok sini, berhenti suka-suka hati, belok suka-suka hati.... Ikut suka depa larrr nak cilok ke, nak berhenti ke, nak belok kiri ka, nak belok kanan ka, tapi awatlarrr susah sangat nak bagi lampu signal. Memang menyusahkan orang lain sebab nak potong pun salah, nak dok kat belakang depa yang dok konpius-konpius tu pun salah. Yang berhenti tepi jalan, tapi makan atas jalan aiiiii lagi larrr Den ishk. ishk. ishk.... Lagi Den geram, kalau kete jerr besar tapi lampu signal tarak!!!! Aiiiceh!!! :p

2- Manusia yang tak gheti nak senyum....
Nie satu lagi benda senang, tapi ada orang yang susah sangat nak buat. Awat larrr mahal sangat kaaaa senyum depa tu.... Ishkkkk awat tetiba cheq cakap utagha nih?!!! Ekekeke... Takde... Memain jer...... Geram betul, bila kita senyum kat orang, lepas tu, orang buat dek je atau paling best siap jeling pulak.... Ahaiiiii.... Sombong seh.... Den raso, diorang yang tak gheti nak senyum nie, tak rasa nikmat 'ringan hati' aka senang hati aka sejuk hati kot.... Semuanya masalah agaknya!!!! Aaaaaaa..... i don't know....

3-Cakap beria-ia
Nie, sebenarnya susah jugak nak cakap.... Ada orang yang cakap beria-ia, marah beria-ia, tapi bila tanya balik aiiiiii tengok-tengok bendanya tak adalah sehebat mana pun.... Baru buat/ pergi sekali dua, bunyi macam dah professional habesssss.... Marah beria-ia, bila di'offer' aiiiii banyak pulak alasannya.... For me, ghentikan jer larrrr.... Sekarang dah tobat, baik gerak sendiri lagi senang hati....

4-Durian dan tembikai susu
Ekeke.... bosan cakap pasal orang jerr.... Macam larrr Den ni baguih sangat!!! Tapi semua kat atas tu, semua yang Den tak dapek nak terima. Apa diskripsi yang paling baik untuk durian ngan tembikai susu nie erk???? Ermmmm..... Rasanya larrr..... Satu rasa cam durian. Satu lagi rasa tembikai susu.... Tekak Den ni tak boleh nak terima.... Durian memang orang takkan letak sekali ngan buah lain kan?! OK, tu memang dah jelas. Buah lain yang dihidang together2 dalam piring sekali ngan tembikai susu pun Den tak boleh nak terima. Sebabnya??? Buah tu dah kena 'jangkit' rasa tembikai susu.... Huhu.... sori larrrrr.....

5-Eh, kena bagi 5 ke atau banyak mana yang kita tak boleh terima.... Cukup-cukup larrr tu erk!!!!

Jadi, oleh kerana Den dah di'tag', maka adalah bijaksana juga kalau Den menge'tag' kawan-kawan kat luar sana untuk bagi list out Things I Can't Stand.... Lain padang lain belalang, Lain orang lain ??? (ngeh2, lupa!!).... Rambut sama hitam, hati lain-lain....
Kat sini, Den nak tag :-
  1. Fakhzan
  2. EncheK JaNGGeL
  3. CiK KoisHe
  4. PwiNcess DhiYa (aiii-chaiyok)
  5. CiK Lili PuTiH (aiiiyaya-chaiyok, chaiyok)
Post a Comment