FReNs iN KaKi JaLaN

Friday, January 16, 2009

aKHiRNYa SeNYuM

After a while, dah lama rasanya tak boleh nak senyum sendiri.. Ada pun, senyum masa berborak dengan dua orang uncle di Accordian Hotel yang tengah lepak-lepak lepas breakfast air kopi dan roti bakar. Memang seronok jugak borak ngan uncle tu, ingat-ingat sejam lebih kot berborak. Itu dua minggu yang lepas dan senyum yang sebelum itu, aku pun dah tak ingat bila. Adakah itu sangat menyedihkan???
My personal life been miserable... It's gone with da wind bila my job overrule my whole life.... Dah di pejabat kerja. Di rumah pun sambung kerja... Tak cukup dengan itu, sampai public holiday pun kerja... End result, pergi mana pun tak senang sebab teringat kerja, dan semua rutin biasa pun ya ya ya...... gud bye!!!! Teruk, bil pun sampai lupa nak bayar!!!!
Arini no sad story.... semalam i'm back to as what i am before (meaning life back to normal).... Went to gym sebenarnya dah dua hari dan dah dua hari tak bawa apa-apa kerja balik rumah. Hehehehe.
Cerita pasal gym, my first day after a long break (dekat 4 bulan kot, tak work out!!) was frustrating.... Seriously..... Be in rpm class, not even reach half an hour i slow down, peh tu berenti. Muscle pain.... Me still in high spirit, but what can i do.... If i push myself, it would be worst!!!!! So i stopped. Ermm...... Yesterday was my second day, ermmm..... not bad!!! Boleh tahan larrrr.... hope dapat naik balik stamina..... dan semalam 'Bodyjammed' class make me smile through whole class.... Sungguh larrr tak kisah kalau ada orang cakap macam kerang busuk pun! Hahahahaha.... Puas hati.... Dah lama sangat tak masuk dan i still get the step!!!! Huwaaaaa terasa ke'best'an diri sendiri.... Ahaksssssss.....
Post a Comment