FReNs iN KaKi JaLaN

Friday, February 15, 2013

MaLaYSia iNTeRNaTioNaL TouRiSM BLoGGeRS CoNFeReNCe aND aWaRD 2013 (MITBCA)

Assalamualaikum dan Salam Tahun Baru..  Gong Xi Fatt Chai :D
(cewahhhhh satu Malaysia sangatkan...  Nak sambut Tahun Baru Cina kekdahnya!)

Kengkawan...  Selepas My Selangor Story, tergatal pula nak mencuba nasib kat satu event ni iaitu Malaysia International Tourism Bloggers Conference & Awards (MITCBA).  Event ni mula-mula aku tahu masa tahun lepas apabila sebahagian dari TravelholicAwesome masuk dan menang! Yeaayyyy....  Event ni terbuka kepada penulis-penulis blog yang menulis dan mempromosikan industri pelancongan.  Kalau nak tahu mengenai event ni dengan lebih lanjut boleh klik kat laman web rasmi event ni iaitu http://www.mitbca.com/index.php ataupun kat sidebar.  






2013, MITCBA datang lagi.. Ada conference dan ada juga penganugerahan kepada blogger-blogger yang membantu mempromosikan industri pelancongan. Bagi anugerah tourism blogger ini, ada 17 kategori yang dipertandingkan.  Ada pasal fesyen, hiburan, fotografi, destinasi, membeli-belah, kebudayaan dan sebagainya lagi.  Untuk KaKi JaLaN, pencalonan adalah dalam kategori kebudayaan.  Terima kasih buat yang sudi mencalonkan aku dalam kategori tu.  Agaknya baca dari siri Me Half Jungle Half Kampung dari sambutan Hari Gawai di Sarawak atau siri teater yang pernah aku tulis kot.. HEhehehe.... Selepas ni, nampaknya perlu banyak lagi kena tulis siri-siri macam tu :D

JoM ToLoNG SuPPoRT KaMi TRaVeLHoLicAWeSoMeToLoNG uNDi kami erk!! Love you olssss (terus kuar love. love), muah muahssssssssss..

- KaKi JaLaN / http://masmz.blogspot.com




- Chawanna  / http://blueewoke09.blogspot.com

-  Beauty In Darknesshttp://biqque.blogspot.com/



Undian korang memang sangat bermakna buat kami.  Untuk setiap kategori, hanya satu undian dibenarkan dan undian korang mewakili 80% dari jumlah keseluruhan..  Weeeee....

Tarikh tamat undian adalah pada 22 Febuari 2013.  Jangan lupa taw!!!!

Terima kasih in advance dan selamat mengundi.. Muahhsssssss :D




Post a Comment