FReNs iN KaKi JaLaN

Monday, July 5, 2010

JiKa BeNaR, TeRLaLu SuNTuK DaN iMPiaN uNTuK DiCaPai SeBeLuM PeRGi

Betulkah aku perlu meninggalkan tempat ni? Tempat yang aku sudah sangat selesa, kehidupan yang tidak sesak, teman-teman yang ramai, sahabat-sahabat yang aku percayai, jadual aktiviti yang penuh dan ah macam-macam yang ada di sini buat aku (kecuali satu yang belum juga ternampak bayangnya!).
Dalam masa yang sesuntuk ini jika benar aku perlu meninggalkan tempat ini, perkara dan impian aku...
1. Menunaikan hutang-hutang janji;
- TT Sultan (edisi KL)
- BL (makanan laut) dengan kengkawan pejabat (selesai: Jumaat)
- Trail trekking dengan MB (selesai. Terima kasih Mud!)
- Tidur umah Cu (janji dengan Adik... ohhhhh nanti KY datang ya!)
- FH dengan LS (Li, ni kalau sempat ye!)
2. Menuntut janji-janji manis;
- Aiskrim dengan M dan S (dah kena cancel! :( )
- Aiskrim dengan RChn (postpone??? ermmmmm)
- Trekking dekat kawasan Menara KL (Janggel, ingat tak???)
3. KL View Point (Bukit Ampang);
4. Date with DR (muahahaha....DR kalau sempat ye, boleh ke?); (DR, tqsm!!! Rindu lar saya kat DR nanti!)
5. Berlari di Putrajaya (di laluan idaman);
6. Seharian santai di Kuala Lumpur (sape yang nak ikut?/ agak-agak boleh dapat cuti tak??);
7. Berlari lagi di SA dengan running team (training in fun boleh? Habislah nanti di PD triathlon!);
8. SKrk dengan Bg, TFz dan kawan-kawan WMj; (selesai!!!!! best!)
9. Semua kerja di pejabat dapat dilangsaikan;
10.Kekuatan untuk memadamkan segala yang harus aku padamkan untuk memulakan penghidupan baru.

[Betulkah ini satu titik perubahan yang aku mahukan??? - HANYA JIKA BENAR]

Post a Comment