FReNs iN KaKi JaLaN

Friday, July 9, 2010

ADeH! Cam DaH DuDuK DaLaM SaRaNG TiKUs? eH KuCiNG?

Curi masa jap conteng blog! Hahaha....

Sekarang dah rasa happy nak pindah!!! YeaY!!! Gilo eh den nih hah! Keterujaan leh pulak postpone-postpone... Banyak juga benda yang den dapat settlekan dalam beberapa hari nie dan den pun dah mula punggah barang.... Fuhhhh.... kalau ditengokkan dekat tempat den kat opis nih, memang dah tak serupa opis dahh... Dah sama dengan sarang tikus pun ada, tempat kucing beranak pun ada. Ermmmm.... Tongkang pecah??? Dokek nak samo lar tu. Nasib baik, tak ada orang yang datang jumpa den kat sini. Malu eh!! Ada sesiapa ke nak tolong den ngemas nih??? Seghabut eh duduk dalam tompek macam nih!
Esok, den nak poei berbasikal kat Paya Indah Wetlands dengan kengkawan den dan bakal kengkawan den (sebab esok baru nak kenal). Ada beberapa kengkawan lain yang akan turut serta dan kalau ada lagi yang berminat nak join, jom lerrr esok pagi kita jumpa kat sana. Kira-kiranya sebab dah ada enam orang sekarang nih, lepas berbeskal boleh larr berkelah kat sana :)

Hari Ahad nanti jom kita ke Pesta Bunga kat Putrajaya nih (huwaaaa i'm gonna miss Putrajaya so much for event like this!).... Ada yang berminat nak amek gambar? Jom!


[mahu mengisi masa-masa sebelum menukar status sebagai warga lembah klang dengan sukses!]


[misi DR - TQSM!!!!! Kena pergi juga larrr... Jauh lar saya...]

[misi tidur umah Adik - selesai.. Hehehe Adik mimpi apa tiba-tiba kasi hadiah! Bestnya!]

[misi makan aiskrim (M n S) - gagal! Ermmm kempunan! Ada sesiapa nak belanja makan eskem????]

[misi makan aiskrim (RChn) - ???? Akhir bulan??? Aicitttt!!!]
[misi skrk dengan B, TFz dan kengkawan WMj - Ahad petang]
[misi beskal Paya Indah - yeahHHH esok dengan Janggel, A n kengkawan lain! I like!]

Nota:
Dokek nak samo lar tu - dekat nak sama lah tu
Seghabut - serabut
tompek - tempat
poei - pergi
Post a Comment