FReNs iN KaKi JaLaN

Friday, April 9, 2010

HaPPY BiRTHDaY aDiK :)

Budak kecik pengarang hati Kak Yong, arini sambut birthday yang ke-enam... Rindunya aku dengan budak kecik ni walhal minggu lepas baru je jumpa... Merajuk-rajuk setiap kali Kak Yong nyer balik, heeee..... (kena pastikan kalau ada program lain, jangan singgah rumah budak kecik ni dulu. Nanti sama ada nak mengekor atau tak nak lepaskan - uiii bahaya!)

[sesi merajuk ala-ala marah minggu lepas]
KY : [ayat pujuk] Kak Yong esok ada work larrrr. Lain kali Kak Yong datang tidur rumah Adik
A : Tak nak cakap dengan Kak Yong dah [muka jadi masam]
KY : Eh, birthday Adik bila erk? Minggu depan erk?
A : [jeling dan cebik]
KY : Ermmm.... oklah. Kak Yong tak datang rumah Adik nanti. Kak Yong pun merajuk jugak larr
A : [jeling dan cebik lagi] Janji tau, nanti Kak Yong datang rumah. KY kena tidur rumah Adik!
KY : [muka nakai] Janji.... Tapi tak de hadiah birthday tau! Hahahahahahaa

Dush. Dush. Dush kena pukui...... Adoi!!!

Happy Birthday Adik :D

Kalau pasal berangan, memang serah je pada budak kecik nih!

Konon macam cikgu marah kat anak murid

Dah dapat gitar, perasan cam Yuna lar pulak!

Ermmmmm....

[kalau kondisi aku masih kurang memberangsangkan sehingga Ahad, then i will consider not to do my Kapas-Marang (KM).. it will upset me for not taking this opportunity. I guess "tahun ni bukan rezeki aku kot" but frens please pray for me as deep in my heart, i still want to do this (KM) - one in a lifetime]
Post a Comment