FReNs iN KaKi JaLaN

Thursday, October 15, 2009

uP N DoWN - MaCaM RoDa

Owhhh my life... Macam mana nak cerita??? Dalam beberapa minggu ni, hidup aku naik turun tak tentu hala... macam drama pun ada... Nak cakap drama gembira tidak, drama air mata pun tidak... Tapi memang macam roda yang pusingnya sungguhlah laju.... Minggu ni kat atas, minggu depan dah kena lenyek!!!! Adoi! Pening kepala dan penat berkejaran....

Masa raya - half happy, half ding dong. A week after, da stories begins -
  1. Pak Yang (down)
  2. Nora kahwin (so happy sebab dah lama tak ada kenduri)
  3. Kerja gila di pejabat coz my superior kerja luar (dah tu luar kawasan pulak!!). Banyaknya benda nak kena setel dan kena pandai-pandailar. Day of meeting besar , Da Big Bos went out - jawab larr!! Minggu kerja sorang, banyak jadi pending - give up! etc. (down)
  4. Layan Gamat (again) - yeahhhhhh best!!!! (power level up!!)
  5. My superior got his transfer letter.... i have to settle macam-macam and i only got 3 days and that 3 days is actually not there (so tensioned!! tukar bos lagi?? jadi projek? ...? ...? owhh..... aku kena lalu semua balik semula ke? Banyak tu!!!! Bos yang akan tukar ni kiranya bos baru aku jugak.... baru 6 bulan n officially is less than that) (so down!!!)
  6. Sekarang tengah kursus and i'm enjoying so and so much... aku harap nanti ada kesempatan untuk tulis sesuatu kat sini nanti. Bagusnya kalau course nie diteruskan! I love it and it feel like a dream!!! Yeah!!!!!! (power level full)
  7. Minggu depan, the first day work have to brief Da Very Big Bos dan masuk meeting. The whole week i know, its going to be disaster.... (aku tahu akan kena cuci dengan bos baru) [Yang mana satu akan jadi bos gue, eh!!!! Lantaklarr nak kena taram pun, i need something to push all the things back to track!!!]
Lepas dari nombor 7, entah tak tahu....but I think, i'm going to be fine :) [all out again!!!]

[Hutang cerita Gamat, cerita Kursus erk? Alamak... tempat Jurassic Park pun!!!!]
[Kepala main lagu Baba O'riley]
Post a Comment