FReNs iN KaKi JaLaN

Wednesday, October 26, 2011

AKu YaNG TeR'WW'

Cita-cita aku sempena cuti Deepavali ni tersangatlah murni.  Nak duduk rumah, nak kemas rumah (almaklum larrr rumah ni cam rumah tumpangan je, hari kerja je ada kat sini), lepas tu nak siapkan paper work (nak ber'opis' di rumah) dan last sekali kengkonon cam nak hadpet cerita2 yang dah terperam lama kat blog.....

Tapi pagi ni, ala-ala cb.  Dalam pada tu terdaya jugak nak masak..  Tak masuk dapur, mau kebulur larrrr kan?! Hurmmmm.....  Bo~ng*ksssss lupa tutup api, ter'wordless wednesday' aku tengok api dah panjat kuali....  Nasib baik tak panik! <-ekspresi over!  Dah tutup api dapur pun, nyala lagi api.  Tunggu jap, tak padam jugak. Naik pulak! Teringat nak curah air, tapi teringat api leh naik lagi, nak kena tadah dulu pula.  Seb baik, tepung tak simpan lagi... Nahhh setengah kilo tepung aku habis.....  

kejadian Salji Di Kashmir eh tepung di kuali
dapur lapan tahun yang dah dikilatkan semula
mood sedeyyyyy - muka biru sebab tengah gila SMURF, huuuuuu sob sob....

* 'penyakit' kalerkan muka berjangkit dari JoHN dan MrKeMaNG! Hahahaa NaK JuGaK!!!!



Post a Comment