FReNs iN KaKi JaLaN

Thursday, August 18, 2011

EmPaT PeNJaHaT BuaT oNaR : SuRPRisE BiRTHDaY PaRTY

EHeHe... Selamat haRi LaHiR AbZ a.k.a ChT a.k.a S*M (huuu mak aaiii, ni soosah bila kawan dengan kawan yang leh masuk dalam berbagai kategori nih! Errrr tak lar susah tapi sebab guna 'nick' lain-lain kat setiap group, jadi kawe pung kongpius larr jugak kengkadang! Hahaha.... - penjelasan kenal masa belajar nama ChT, kat opis nama S*M, lepas tu kalau dengan kengkawan tembak menembak nih dah guna nama lain pulak! Kalau salah nama, orang lain tak kenai laksss... haih lalalalalaa asalkan bahagia).

Dipendekkan cerita, AbZ adalah menyuarakan dalam bahasa 'Jerman'nya <-sila translate guna cik gugel
Iftar Ereignis in meinem Haus (Potluck) Bitte stellen Sie den Tag ...
ermmm ikut suka hati larrrr tapi yang kawe tahu, nak iftar dengan kengkawan menembak dan sah-sah dengan dua darinya penjahat bulan posa yang suka pos gambar-gambar makanan kat fesbuk selama AbZ di Jepun (sekarang dah balik, dah tak syok dah nak pos gambar makanan). Sembang punya sembang akhirnya merapu je lebih dan AbZ pun meng'cancel'kan rancangan.

Tetiba, keesokkan harinya Penjahat no 3 telah menghubungi Penjahat 1 dan Penjahat 2 , "Bila korang nak potluck nih?" <--- apa larr ayat tak ganas langsung! Penjahat 1 jawab, "Tak sure lar, tanya Penjahat 2" <--- haih ni pung tak ganas... Penjahat 2 terus jawab, "Petang ni kami datang, terus wat surprise burpday party! YuK! Hahahahahaha" <--- ehehehe ganas tak???? Terus Penjahat 2 contact Penjahat 4 untuk join sekali.....

Akhirnya... taraaaaaaa..... di kala senja membuka tirainya, terpacaklah kami di depan rumah AbZ dan terlihatlah AbZ yang ternganga mulutnya dari dapur (sebab tengah nolong Penjahat 3 wat apa ntah kat dapur <- haip curi makan dikata food testing ya?!). So and so, takmo karang dah larrrr.... dipendekkan cerita Happy Birthday AbZ a.k.a ChT a.k.a S*M... Semoga dikurnia kesihatan yang baik, umur panjang dan murah rezeki.... Pesanan tambahan "FRIDGE MAGNET AKU MANA????????"

Ekspress rakyat decorate masa AbZ solat

main rambu ramba huahuahua

Penjahat 4 suka kasi terkejut itu cikebumbum, haip jahat sungguh!

uhhhh (tarik nafassssss dalam-dalam dulu).... yahhhhh tiup fuuuuuu

haaaa tiup... tiuppp...

tompang kengkonon sambut burpday gaksss :D

'Mangsa' bergambar dengan Penjahat 3, si Cilik 1 (0T0MeN) dan si Cilik 2 (cikebumbum)

kek burpday - bape eh lilin nyerrrr???

Antara hidangan yang memenuhkan ruang meja

Da EmPaT PeNJaHaT (Tanpa mengikut susunan)






Post a Comment