FReNs iN KaKi JaLaN

Wednesday, August 17, 2011

PiLiHaN BeRBuKa : Dubliners Cafe, iPoH

Pada satu petang, semasa masih di pejabat... tut tut... tut tut....

"Mas, ibu dah on day way balik dah"
"Ha???? Kata balik lepas berbuka???"
*gelak. gelak. gelak....
Me : Hurmmmmmmm

Ala, bonda.... nape tetiber tukar fikiran pulak! Kepala tak sempat nak set, mau masak apa sebab kena tinggal last minute... Dah larr tekak stahun ni mengada-ngada takmo makanan bazar Ramadhan (baru sekali je pergi kot masa dok kat Ipoh sepanjang bulan puasa kali nih).... Bazar Ramadhan mahai, pastu tak sedap! Masak sendiri lagi baguihkan, leh simpan untuk sahur sekali...

Lagi empat puluh minit mau balik nih.... "Errrrr....".  Makanya, terus aku membuat angkara dengan teman sepejabat.

Ok, untuk sesiapa yang berada di Ipoh dan nak mencari tempat berbuka, Aku baru sahaja diperkenalkan dengan Dubliners Cafe yang terletak di Greentown Mall (sebelah Maxis). Masa aku nengok dalam fesbuk cafe nih memang meleleh-leleh air liur aku menengokkan  gambar makanan yang diorang letak (hahaha hadeiiii almaklumlarrr puasa). *makanan kat sini memang sedap, maka bolehlah pi cuba.... huuuuuuu

Info :
Dubliners Cafe - buffet Ramadhan
Harga : RM22 untuk dewasa, RM12 untuk kanak-kanak
Masa : 7 pm - 11 pm
Hidangan : 10 jenis hidangan dan dessert (macam lebih je :D)
Bintang : ***`
Reservation : 016-6283470








*** Ada lagi hidangan yang teman tak masukkan sebab teman tak muat perut nak rasa semua hidangan :D
Post a Comment