FReNs iN KaKi JaLaN

Wednesday, May 18, 2011

iKLaN JaP : aKTiViTi eSoK YaNG DiNaNTi (eHeM NuRKasiH da Movie)

Semalam kena balik Ipoh, rasa tak bersemangat langsung! Apatah lagi semalam kena balik awal sebab kena datang opis... Eeeeee sensitif tau, diorang ni tak faham ke Den ni adoiiiiiii jangan dipaksa-paksa suruh balik ke sini....

Apapun tadi mood happy sebab adrenalin tetibe wowweeeee teruje menonton Fast n Furious 5 (Fast5) kat wayang.... Memang best!!!! Esok, nak tengok cerita Nur Kasih da movie pula... Eeeee tak sabarnya!!! Siap beli tiket untuk 2 show berturut tu... Agak-agak melampau tak????? Hahahaha.

Katanya kalau beli 2 tiket show berturut kena bawa tisu lebih... ni dah ready bawa tisu 'jamban' nih nak jiwang-jiwang sob sob dalam wayang sok.... Jom tengok Nur Kasih :)

Post a Comment