FReNs iN KaKi JaLaN

Tuesday, May 17, 2011

FaMiLi WeDDiNG MaRaTHoN : uNKeL MiN reCePTioN 3 APRiL 2011

Dah masuk April!! Semua siap sedia!! Wedding marathon dalam famili akan bermula.... Bunga-bunganya bermula dari wedding reception UnKeL Min, anak pada oPaH E.... First time nak cuba ambil gambar masa kenduri-kenduri kahwin ni, malu laks lagi pula kita ni tetamu :)

Tahniah buat uNKeL MiN dan isteri.
design pelamin yang ringkas but so sweet :)

uNKeL N dengan OPaH E, sporting betul OPaH E :)

Pengantin uNKeL M and AuNTie ermmmm (alamak! kantoi! ampun sebab tak sempat nak nengok kad pun)

cewahhhhh memang kamera alert larr korang nih :p

Ngeeee..... mummy get readi, kenduri kita no 3, eh no 2!?!

Catatan :
Pas ni layan entri kenduri kahwin je lar ye. Huuuuu
Post a Comment