FReNs iN KaKi JaLaN

Sunday, July 23, 2017

RaYa Ku TuNGGaNG TeRBaLiK BiLA JuMPa GeNG SeKoLaH ReNDaH

Assalamualaikummm...

Salam Hari Raya!  Dah habis raya ke tu??? Tak puas lagi? Hahahaha

No story mori hari ni... cuma nak share gambar betapa raya kali ni makin menjadi-jadi pulak geng kenal berhinggus tapi semua dah lawa dah ensem belaka ni..  Sekali dengan anak bini deme angkut sekali dengan deme kome tunggang terbalikkan yer...

Ramai jugak geng sekolah rendah aku ni kat kampung.. ni yang sempat raya sama, tak sempat pi sambung raya kat pekan Kolumpo pulak! SAKAN!

Apa pun, tahun ni ada lain sikit bila berjaya menjejak kasih sorang lagi kawan lama tapi bila sebut je semua orang leh ingat.. Terror juga kepala otak memasing ni mengingat kengkawan. Ara ni kejap je satu sekolah ngan kitaorang.. dari darjah 1 sampai darjah 2, tapi bila sebut nama je yang lain semua boleh terbayang oooo Ara yang masa sekolah tu rupanya sekian sekian...... lawak!


 Raya rumah Su... Kali pertama jumpa Ara setelah ditelefon dan 'paksa' datang! Hahahaha

Raya rumah Hana.. ni pestaim Junaz pulak join beraya

Posing depan rumah Hana...

Raya umah Amy - dari kecil2 sebab maklum last minit sekali selori 3 tan kitaorang serbu.

 Mata belalang cari rumah nak serbu!

 Raya rumah Hani.  Deme satu famili mak ayah adik beradik semua dah jadi famili kitaorang gak!

 Love yer

 Gegurl yang sempat datang

Hero dua orang tu pun nak masuk frame.

Muka ploles sebab kamera hahahaha.

 Raya rumah Jijoi di KL... tapi dalam gambar bukan Jijoi... Man ni gigih datang dari Klang hahaha

Dah sepuluh kali round makan tunggu Daus dari Subang.. Last2 dia sampai tepat pukul doblas malam bawa student2 dia pulak...  Tapi gambar tak ambil dah sebab rasa dah tak cun.

Raya kat rumah Adrie pulak dah.. kasi can sebab dia tak sempat jumpa kat kampung meh kami yang pi serbu.

See... famili pun tarik masuk jugak! Hihihi SUKA!

Tazzabar nak berREUNION pulak... katanya version baru hahahahaa...
Post a Comment