FReNs iN KaKi JaLaN

Tuesday, October 31, 2017

FORMULA 1 MALAYSIA GRAND PRIX FINALE 2017 (F1)

Assalamualaikum..

Halu... Salam sihat ke semua...
Hari ni dah 5 hari demam tapi gagah juga bangun sebab nak kena panas.  Badan sejuk menggeletar tak tahu lah pasal apa wehhhhh.  Kau mampu pakai sweater di tetengah hari perit siap stokin bagai?? Haaa KJ lerr tuuu.... 

Ok hari ni nak kongsi pengalaman pertama dan terakhir kot menonton Formula 1 Malaysia Grand Prix di litar Sepang (Sepang International Circuit).  Selama 19 tahun penganjuran Formula 1 di litar Sepang, memang inilah satu-satunya peluang nak pergi tengok.  Gigih!!!

To cut the story very short, KJ kongsi gambar je lah ye...  Susah jugak nak ambil gambar sebab berdesup keretanya.. Nasib baik laaa ko pusing banyak round hahahahaa...

Keputusan F1 Malaysia Grand Prix 2017
1.  Max Verstappen (no 33) - Red Bull Racing Tag Heuer 
2.  Lewis Hamilton (no 44) - Mercedes 
3.  Daniel Ricciardo (no 3) - Red Bull Racing Tag Heuer


 Bersemangat haaa nak pergi ni..

Terima kasih Petronas!


Berlapis-lapis baju! But who cares?!!! Hahahaha


Fiuhhhhhhh nasib baik sempat sampai sebelum mula!  Dari Putrajaya pun berjam nak sampai!

Pasukan Ferrari












I'm in!

Habuan! Sebelum pergi... Balik sambung minum 100plus balik!
Post a Comment