FReNs iN KaKi JaLaN

Monday, December 10, 2012

Big Bad Wolf Books : TaK PeRGi RuGi WoOOOooo

HaLuuUuuuu.... Salam jom pi cari buku jomsss!!!

Weeee entri ringkas untuk ingatkan sesiapa yang berkesempatan dan berada di kawasan lembah Klang, jangan lupa untuk ke jualan buku terbesar di dunia katanya.... The World Biggest Book Sale okeyssss!!! Event yang diadakan pada kali kedua ini menawarkan 3 juta buku dengan harga yang super murah (sumpah tak tipu).

Semalam balik dari Melaka (motif sangat nak bagitahu nih), gigih aku menghala kereta ke the Mines semata-mata nak pergi ke Big Bad Wolf nih.  Dalam masa 2 jam, satu kotak penuh aku tapau buku kat situ.  Gila ahhhhh macam mana aku boleh begitu gagah mengangkat kotak yang berat tu...  Dapat juga me'nuai' buku fotografi, masak memasak, sukan dan buku cerita.  Buku travel dapat sebuah je... Eeeee nyampah taw!! Dah habis ke????  Jumpa yang China, India tapi tak berapa nak menangkap hati... Haishhh.....

Sebelum terlupa, tahniah kepada penganjur kerana berjaya membuka 63 jam jualan tanpa henti (yeahhh siapa sempat hari tu, diorang buka tempat ni 24 jam dan telah berakhir pada jam 9.30 malam tadi).   Tepuk tangan!!!

Info :
Big Bad Wolf Book Sale
Lokasi : Mines Convention Centre (MIECC), Serdang
Tempat : 7 - 23 Disember 2012
Masa : 9.00 pagi sehingga 9.00 malam  





opsss ambiil gambar sementara teringat sebelum sambung pusing...
Post a Comment