FReNs iN KaKi JaLaN

Monday, December 10, 2012

Big Bad Wolf Books : TaK PeRGi RuGi WoOOOooo

HaLuuUuuuu.... Salam jom pi cari buku jomsss!!!

Weeee entri ringkas untuk ingatkan sesiapa yang berkesempatan dan berada di kawasan lembah Klang, jangan lupa untuk ke jualan buku terbesar di dunia katanya.... The World Biggest Book Sale okeyssss!!! Event yang diadakan pada kali kedua ini menawarkan 3 juta buku dengan harga yang super murah (sumpah tak tipu).

Semalam balik dari Melaka (motif sangat nak bagitahu nih), gigih aku menghala kereta ke the Mines semata-mata nak pergi ke Big Bad Wolf nih.  Dalam masa 2 jam, satu kotak penuh aku tapau buku kat situ.  Gila ahhhhh macam mana aku boleh begitu gagah mengangkat kotak yang berat tu...  Dapat juga me'nuai' buku fotografi, masak memasak, sukan dan buku cerita.  Buku travel dapat sebuah je... Eeeee nyampah taw!! Dah habis ke????  Jumpa yang China, India tapi tak berapa nak menangkap hati... Haishhh.....

Sebelum terlupa, tahniah kepada penganjur kerana berjaya membuka 63 jam jualan tanpa henti (yeahhh siapa sempat hari tu, diorang buka tempat ni 24 jam dan telah berakhir pada jam 9.30 malam tadi).   Tepuk tangan!!!

Info :
Big Bad Wolf Book Sale
Lokasi : Mines Convention Centre (MIECC), Serdang
Tempat : 7 - 23 Disember 2012
Masa : 9.00 pagi sehingga 9.00 malam  





opsss ambiil gambar sementara teringat sebelum sambung pusing...

9 comments:

Chawanna Na said...

Aku juga merembat buku photography, diharapnya makin berilmulah aku lepas nih, dan makin cantik dan mantap lah gambar2 aku (pergh ayat tak sedar diri!)

see u in osaka!! (tetibe)

masMZ said...

hahahahahaha...... pasti aku kagumssss melampau-lampau akan gambar dari Chawanna....... curlastttttttt gitew.

tetiber yerrrr!??!!1 sape g sana? nak ikutttttt jommmmmm... nak ikuttttt.. (tetiber jugak! #drama)

Anash said...

wah
buku resepi juga banyak itu?
wahhhh
(teringin nak rasa kapkek bermotifkan negara Epoh...)

Chawanna Na said...

Terpaksa makan kapkek di Osaka nanti..nyammmmmmmm

Cho Zila said...

bagus jugak untuk dipergi yerk..

Wak Gelas™ said...

wak pon baru gi book fair the mines ni tadi malam .. iHHIks

Azizan Zolkipli said...

Alaaa, tak sempat pergi pun huhuhu ... Berapa kotak beli buku kat situ ? Opppsss *ngeeee ...

masMZ said...

@k.Anash

Meh datang rumah suba resepi baru jom :D


@Chawanna Na,

Motippp kena makan kat sana?? akuikui... meh sini makan kapkek kat Taman Herba :D


@Cho Zila,

Best. Sempat tak pergi?

masMZ said...

@Wak Gelas,

Bagus!!!!


@Azizan Zolkipli,

Tahun depan la nampaknya :D