FReNs iN KaKi JaLaN

Wednesday, July 27, 2011

PD TRiaTHLoN 2011 : Nak LaRi DaN HaVe FuN

Hujung minggu baru nie, saya membuat kerja 'gila'. Bukan suka tapi terpaksa, kerja punya pasal... Huahuahua.... Hari Sabtu ada kerja di Lumut sampai tengah hari, adehhhh pastu terus shoot bawa kereta sampai Port Dickson (dekat 5 jam bawa kereta!). Cerita tak best, sampai sana telefon bimbit kong.... nasib baik terserempak dengan R, dan jumpa geng-geng lain (geng lari)....

Cerita seterusnya, layan kat gambar je larrr :)

Tarikh : 23-24 Julai 2011

yeayyyyyy.... tetiba terserempak dengan R!

dek handphone dah kong, dan tahun ni tempat makan ikut kaler kupon, maka den pun terpaksa lar makan sensorang.... kata nyer kengkawan den layan carbo loading kat tempat lain.... hopefully masa briefing nanti leh aaa jumpa.... den tak ado tompek nginap lagi nih.... tak sompek nak mintak alamat kek Z! Haduiiiii

dah makan berat, makan pemanis mulut pula

ni makan lagi sebab nak menunggu pukul 8!

jom pergi dengar taklimat, errrrr nak singgah membeli-belah ke dulu eh?? time ni aa best beli barang sebab barang baru ada spesel diskaun! huuuuu *terjebak~

briefing oleh Mr. Chan... muka kengkawan tak nampak la pulak!

9016 my team lucky number :)

fuh fuhhhh..... nak menang jam timex!!!!!!!

ni den dengan den punya tukang kayuh basikal, adik Fitri umur 13 tahun, tapi kayuh bukan main laju, cayalah!!! sempat bergambar sementara nak tunggu Din habiskan renangan

Din dah sampai, tugasan pun bertukar! Go Fitri Go!

Bergambar dengan Erin :)

sementara menunggu teammate masing-masing, ber'posing' itu harus!

Din, supportive sementara menunggu Fitri sampai... Berdebar macam apa je time ni

yeayyyyy dah boleh lari!!!!!

dengan gembiranya menuju ke garisan penamat

hoyeahhhhh stylo tak????

setelah membolot tiga medal emas dan berangan macam semua itu den yang punya, tuan-tuan medal datang menuntut.... Hehehehe......

Team 9016 - Swimmer Din, Rider Fitri n Runner Mas

Pelari-pelari untuk team relay, owhhh posing lagi! *dengan tamak memegang tiga medal :)




* Race completed in 3hrs 25mins 53secs :D.... thank you to Din n Fitri for making this happened!






Post a Comment