FReNs iN KaKi JaLaN

Monday, July 4, 2011

PD TRiaTHLoN 2011: ReGisTRatiON CoNFiRmeD

Ingatkan dah tak masuk dah PD International Triathlon tahun ini. Kenyir hari tu terlepas sebab sibuk dengan family wedding marathon... Ini pun sebenarnya nyaris terlepas sebab sekarang asyik kena kerja hujung minggu... Bila dah confirmkan bulan ni kerja 10 dengan 16 Julai, maka KJ pun register juga lar walaupun mengalami kesukaran untuk mencari cyclist (last minute baru dapat!). Ni kes kawan-kawan yang buat buat team relay dah upgrade buat race individu... Baekkkkk, saya sokong korang semua... :D

All da best untuk semua kengkawan yang masuk event ni... Jumpa di sana... Di sana.. Di saaaanaaaaaaaaaa.....



* 10hb dah nekad cemerlang untuk minta orang gantikan (meh siapa nak buat OT? Saya sain!)
* In a big hope, event 16hb (ada 2 sebenarnya) diteruskan dan tidak dipecahkan ke tarikh yang berlainan. Kalau dipecahkan juga, tolong larrr jangan diusik tarikh minggu PD.. Please... Please. Pleaseeeeeeeeeeeeeeee...... Dua-dua sama penting, event 16hb ni projek sendiri, tak boleh nak minta orang ganti.... haduiiii DILEMA....


* PD triathlon : 24 Julai 2011

Post a Comment