FReNs iN KaKi JaLaN

Friday, May 10, 2013

TesTiNG .. TeSTiNG .. #cewah

Haluuuu... salam pagi Jumaat yang barokah... dan salam jom pi jalan sok!


Situasi dalam bilik mesorat ~~> ..M.E.N.G.A.N.T.U.K..

Ini boleh menjerumuskan kepada keadaan tersengguk-senguk kalau takde langkah drastik dibuat.  Tadi dah conteng buku, tak cantik langsung gambo yang dilukis.. Demm membawa ke bosan laks.. Pastu terai style kasim selamat nak cungkil biji mata (tapi lepas tu tarik balik niat, kang buta pulak - hilang satu nikmat donia.. haisssss tamaoooo).. 

zzzz debush muka jatuh atas minit mesorat.. okayyy itu drama je.. huwaaaa tamaoooo... Jatuh aaa imej waaaa.  Awatla bilik mesorat ni panas dan gelap??? Spotlight plissss.... Ni tak ubah macam zaman kat U dulu kena gelapkan bilik sebab nak pancar OHP yang lampu ke plastik transparent tu.  Aiyoooo....  Inilah kekdahnya bila hari ni duduk dalam bilik mesyuarat yang takde letrik neh.  [sebenar : satu bangunan blackout]  Huwarkhhhh.... tulunnnn

Terpaksalah aku test-test tulis blog dari henpon. Wahh layan jugak nehhh erk... Hihihi.... #gajetbaru katanya.  #Motip sangatkan!!!! 

Cerita hari ni takde.. tapi nak habaq mai, meh la follow instagram aku @masmz pastu jangan lupa 'like' hahaha #motip lagi... 

"Yoooo... Saya, tuan pengerusi.. Owhhh tak ada apa-apa dari saya", jawab dengan muka macho.  Oklah macam paham-paham laks pengerusi mesorat ni... Tengah round the table... terus segor balik mata. Jom balikkkkkkkkkkkkk ♡♡

Post a Comment